ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκαν ΔΥΟ ΗΛΙΟΙ στην ΡΩΣΙΑ (video-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)



Ενα περίεργο, αλλά ίσως όχι τόσο απρόσμενο νέο, ανακοινώθηκε σε ρωσικό κανάλι. Δύο ήλιοι εμφανίστηκαν πάνω από την Μόσχα στην περιοχή Oblast, στις 25/11/12. Οι υποθέσεις που έγιναν οδηγούν σε πολλά και αντικρουόμενα συμπεράσματα: ότι ο δεύτερος ήλιος είναι ο Νιμπίρου, ότι πρόκειται για σφάλμα του φακού, για οφθαλμαπάτη, για ψευδαίσθηση που δημιούργησαν τα σύννεφα και άλλα πολλά... Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας δεύτερος Ήλιος είχε κάνει την εμφάνισή του και παλαιότερα στην Χαβάη, στις 29/5/2011.


ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΥΑΔΙΚΤΙΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ   ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΛΙΟΥΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

Αυτές οι φωτογραφίες τραβηχτικαν στις 10 Φεβρουαρίου στις 18:05 από την τοπική ώρα. (Κάποιες πηγές λένε ότι ήταν στις 11 Φεβρουαρίου, αλλά όπως είδα σε άλλο site τα σχόλια δημοσιεύτηκαν στις 10 Φεβρουαρίου)_____ Τα σχόλια του φωτογράφου: Η 3 ετών κόρη μου λέει:« Πάτερα κοιτα είναι το φεγγάρι " Κοιτάζω και βλέπω τη σφαίρα δίπλα στον ήλιο. «Γρήγορα, να μου δώσει κάποιος μια φωτογραφική μηχανή!" - Φώναξα στον γιο μου Αν κάποιος έχει παρατηρήσει το ίδιο πράγμα, απαντήστε. Η σφαίρα έμεινε για 3 λεπτά και κατέβηκε πάνω από το χωριό Petrushino. "

Petrushino
Petrushino
Petrushino
Petrushino
Εδω την ίδια μέρα στην Crimea
Η Taganrog και η Κριμαία και δεν είναι πολύ μακριά η μία απο την άλλη.
Στα σχόλια καποιοι αναφέρουν ότι άκουγαν θόρυβο απο στρατιωτικό αεροπλάνο και ίσως τελικά να είναι αποτέλεσμα αντανακλασης και chemtrails.

Δύο ήλιοι 12/21/2012 προπαγάνδα; Project Blue Beam ή προφητεία; Δύο ήλιοιυς εχούν δει σε διάφορα μέρη της Γης: τη Ρωσία, την Κίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Χαβάη, τον Καναδά, τη Σρι Λάνκα και την Γαλλία Planet X Elenin / Έντεκα 2011, Extinction Level Event Nibiru είναι κοντά; Πρόβλεψης προγραμματισμού HAARP ..... Chemtrails! (Project Blue Beam) ίσως;;;;

Two Suns Propaganda 12/21/2012? HAARP / Project Blue Beam or Prophesy?.mp4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου