ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Σάββατο 31 Μαΐου 2014

BILDERBERG - ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ...
























Χτες 29 Μαΐου ξεκίνησε η σύνοδος της «Λέσχης Μπίλντερμπεργκ» στο πεντάστερο «Marriott Hotel» στην Κοπεγχάγη, που θα διαρκέσει έως την 1η Ιουνίου. Στην φετινή σύνοδο συμμετέχουν συνολικά περί τους 140 προσεκτικά επιλεγμένους εκπροσώπους της ελίτ 22 χωρών. Picture Ένα από τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της τριήμερης συνάντησης είναι αν υπάρχει ή όχι ιδιωτικότητα. θέμα προς συζήτηση οξύμωρο για μια λέσχη που κινείται από ίδρυσης της ΜΟΝΟ μυστικά! Από τις 29 Μαΐου 1954, όταν άρχισε για πρώτη φορά τις συναντήσεις της, η μυστικότητα είναι συνώνυμη της ύπαρξής της. 


Μεγάλη γιορτή για τον Henri Kissinger Η εβδομάδα που διανύουμε είναι πλήρως εορταστική για τον Χένρι Κίσινγκερ. Την Τρίτη, η γριά αλεπού της διπλωματίας έκλεισε τα 91 του χρόνια, την Τετάρτη έσπασε το προσωπικό του ρεκόρ στα 400 μέτρα μετ' έμποδίων (είδηση που δόθηκε μάλλον για να μας εκνευρίσει) και αυτές τις μέρες στην Κοπεγχάγη γιορτάζει τα 60 χρόνια της περιβόητης λέσχης που ίδρυσε, πίνοντας σαμπάνια με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, την βασίλισσα της Ισπανίας και τους λοιπούς εκλεκτούς καλεσμένους του. Picture Προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν στη μυστικοπαθή σύνοδο της «λέσχης των ισχυρών της Γης» από την Ελλάδα, είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, ο Λουκάς Τσούκαλης και ο Γιώργος Ζανιάς. περισσότερα:

Τρεις Έλληνες στην επόμενη συνάντηση της Bilderberg Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, στην έβδομη πλέον παρουσία του στην ετήσια αυτή συνάντηση, θα περάσει τις επόμενες τρεις ημέρες συνομιλώντας με τους επικεφαλής του MI6, του ΝΑΤΟ, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, της HSBC, της Shell, της BP και της Goldman Sachs, καθώς και με δεκάδες άλλους δισεκατομμυριούχους και υψηλόβαθμους πολιτικούς από την Ευρώπη.

Η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, η Πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας, κόρη του ιδρυτή της Λέσχης Πρίγκιπα Βερνάρδου περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα. Στην Κοπεγχάγη, πίσω από μια περίφραξη υψηλής ασφαλείας ύψους τριών μέτρων, το ξενοδοχείο είναι περικυκλωμένο από φρουρούς οι οποίοι θα φροντίσουν να μην χαθεί το εορταστικό κλίμα, από διάφορους δημοσιογράφους ή ακτιβιστές που διαμαρτύρονται.

Ήδη δυο δημοσιογράφοι έχουν συλληφθεί στην προσπάθειά τους να πάρουν συνέντευξη από τους διοργανωτές της συνάντησης στο μπαρ του ξενοδοχείου Marriott. Όταν έχεις χρήμα είναι αρκετά εύκολο να διατηρήσεις ανέπαφη της ιδιωτικότητά σου με τόσους μπράβους ολόγυρα.

Αλλά τι ιδέες θα ανταλλάξουν για τη μυστικότητα των κοινών θνητών, που αποτελεί θέμα συζήτησης στην τριήμερη αυτή σύναξη και μάλιστα με συνομιλητές ανθρώπους όπως ο εκτελεστικός πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιντ, και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Facebook, Πίτερ Θιλ; Δηλαδή με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν καταφέρει να κάνουν τη ζωή μας όσο γίνεται λιγότερο διαφανής; Γι' αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και για αρκετούς ακόμη από τη λίστα των καλεσμένων, η ιδιωτικότητα είναι ο εχθρός και ο μόνος καλός συγγενής ο... "Μεγάλος Αδελφός"!

Σκοπός της "Λέσχης Μπίλντερμπεργκ" Θα μπορούσε να το πει κανείς απλά με την παλιά ρήση, "Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο το πρόσωπο". Γίγαντες ιδιωτικών κεφαλαίων, επικεφαλής τραπεζών, κατασκευαστές όπλων και εταιρείες πετρελαίου, μαζί με επιλεγμένα πολιτικά πρόσωπα. Συναντούνται όχι τυχαία, αλλά με κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μέτοχοι της Shell και διάφοροι λομπίστες που δούλεψαν σκληρά προκειμένου να προωθήσουν την Υπερατλαντική συμφωνία Εμπορίου και Επενδύσεων (ΤΤΙP), την οποία διαπραγματεύονται...

Ο βρετανός βουλευτής Μάικλ Μίτσερ περιγράφει τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ως «μια κλίκα πλουσίων και ισχυρών» οι οποίοι εργάζονται προκειμένου να «εδραιώσουν και να επεκτείνουν τη δύναμη των αγορών». Και αυτό το κάνουν «παραμένοντας απρόσιτοι στα μέσα ενημέρωσης ή το κοινό». Κάθε χρόνο ο τύπος βρίσκεται όλο και πιο μακριά από τον φράχτη ασφαλείας. Κάθε χρόνο τα ερωτήματα για τους πολιτικούς που συμμετέχουν, αλλά παραμένουν σιωπηλοί, γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ γεμάτη με ονόματα ανώτερων στελεχών ισχυρών ομάδων συμφερόντων εξασφαλίζει το λάδι της μηχανής. Η μηχανή πρέπει να λαδώνεται για να μπορεί να δουλέψει. Και η μόνη δουλειά που κάνει τις τελευταίες δεκαετίες είναι να εξασφαλίζει όλο και περισσότερα κέρδη στην παγκόσμια ελίτ, αλλά και ένα σχέδιο, που σιγά σιγά ολοκληρώνεται, κι αυτό αφορά στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

- NEW WORLD ORDER, την Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπως αρέσκονται να την ονομάζουν, αλλά είναι παμπάλαια, απλώς αλλάζει μορφή. Ο Henry Kissinger δεν το έχει κρύψει ότι δουλεύει για την επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, το έχει δηλώσει άπειρες φορές, ονομάζοντας μάλιστα και "τρομοκράτες" όσους δεν ακολουθούν την άποψή του. Μάλιστα κάποιοι τον ονομάζουν και τον 'εγκέφαλο' διοργάνωσης της.

Δείτε τι λέει στο βίντεο και θα καταλάβετε πολλά...



ΠΗΓΗ" Secret Real Truth 



1 σχόλιο:

  1. Παρακαλούμε να διορθώσετε την πηγή του άρθρου. Διαβάστε και τις οδηγίες χρήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή