ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 17/9




Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για τη δυτική, νότια και κεντρική Ελλάδα. Πιο ισχυρά θα είναι τα φαινόμενα στη δυτική και κυρίως στη νότια Ελλάδα. Αρκετές και ισχυρές καταιγίδες προβλέπονται για τη Πελοπόννησο, τη Κρήτη, τις Κυκλάδες αλλά και τα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά :

Από τις μεσημεριανές και κυρίως τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα αρχίσει να παρουσιάζει επιδείνωση σε όλη το Ιόνιο πέλαγος και κυρίως στα πιο νότια τμήματα του, όπως στη Ζάκυνθο, τη Λευκάδα, την Ιθάκη και τη Κεφαλλονιά.

Προς τα ξημερώματα και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου, ο καιρός θα επιδεινωθεί με βροχές και κατά τόπους ισχυρές καταιγίδες στη Πελοπόννησο αλλά και τη Κρήτη. Λιγότερες βροχές και καταιγίδες, θα σημειωθούν στη Στερεά Ελλάδα και την Ήπειρο. Λίγο περισσότερο φαίνεται να επηρεάζεται η ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένου και του νομού Αττικής αλλά και της Αθήνας. Κάποιες βροχές ίσως επηρεάσουν τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία.

Τις προμεσημβρινές και μεσημβρινές ώρες της Τρίτης, θα σημειώνονται ισχυρές βροχές και ισχυρές καταιγίδες, στη Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, ενώ σταδιακή βελτίωση θα επέλθει στη Πελοπόννησο και το νότιο Ιόνιο. Μετά το μεσημέρι και προς το απόγευμα, ο καιρός θα έχει βελτιωθεί σε όλη τη νότια, νοτιοανατολική Ελλάδα.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΒΡΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ


ΠΗΓΗ"


Greek-Weather.Org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου