ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Σοβαρά προβλήματα από τη νεροποντή. Στο σκοτάδι αρκετές περιοχές



rain
Μια σειρά προβλημάτων πλήττει αυτή τη στιγμή το λεκανοπέδιο λόγω της έντονης βροχόπτωσης.  Τουλάχιστον 300 κλήσεις είχε δεχθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για πλημμυρισμένα υπόγεια και ισόγεια στις δυτικές συνοικίες σε πολλές από τις οποίες σημειώνονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω βλάβης σε δύο γραμμές της ΔΕΗ εξαιτίας πλημμύρας σε υποσταθμούς.
Αντίστοιχα προβλήματα και στους δρόμους, με αρκετούς φωτεινούς σηματοδότες εκτός λειτουργίας. Ενώ όπως διαβάζουμε στο news247:
> Λόγω της συσσώρευσης υδάτων, κλειστή (για δεύτερη φορά από νωρίς το πρωί) είναι η οδός Πειραιώς από την Π. Ράλλη έως την Χαμοστέρνας,
> η Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι από Γρηγορίου Λαμπράκη έως Ιχθυόσκαλα και η περιφερειακή του Αιγάλεω. Στην Ηλιούπολη έχει κλείσει η οδός Πεντάρη, λόγω πτώσης κολόνας.
Επιπλέον πολλά αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί έξω από το Αττικό Νοσοκομείο, λόγω πλημμύρας στο οποίο έχει προσεγγίσει η πυροσβεστική υπηρεσία για βοήθεια.
Ακινητοποιημένα οχήματα υπάρχουν και στην περιοχή του Ασπρόπυργου, τη λεωφόρο Αθηνών, την Πειραιώς και το Χαϊδάρι ενώ χείμαρρος έχει δημιουργηθεί στο ρέμα της Πικροδάφνης στο Π. Φάληρο. Πλημμυρισμένη και η λεωφ.Αλίμου, ενώ νερά έχουν μπει στα καταστήματα. Κατολισθήσεις έχουν προκληθεί στον Σκαραμαγκά.
Τέλος προβλήματα σημειώνονται σε δρομολόγια της ακτοπλοΐας και αεροπορικές πτήσεις.
ΠΗΓΗ"
Freepen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου