ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτό είναι το σενάριο-σοκ που μελετάνε ήδη στην Τριμερή. - Oι τούρκοι μπουκάρουν για να κατασπαράξουν την μισή Θράκη και το μισό Αιγαίο.



O Λουκάς Παπαδήμος τρύπωσε αθόρυβα στις φυλλωσιές της ιστορίας. Από το σπίτι του στο Παλαιό Ψυχικό επικοινωνεί καθημερινά με εκλεκτά στελέχη της Τριμερούς, κάποιοι από τους οποίους βρίσκονται μόνιμα εγκατεστημένοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Δύο από αυτούς βρέθηκαν πρόσφατα στην Αθήνα. Ήθελαν να έχουν προσωπική άποψη για την εμπιστευτική έκθεση που έπρεπε να συνυπογράψουν με άλλους 5 κορυφαίους αναλυτές της Τριμερούς με θέμα την Ελλάδα της περιόδου 2012-2015.

Όταν ολοκλήρωσαν την έκθεση σε μια βεράντα της «Μεγάλης Βρετάνιας» έστειλαν το email με μια συνοπτική περίληψη σε δύο-τρεις παραλήπτες οι οποίοι έπρεπε να ενημερωθούν από τους πρώτους.

Το συμπέρασμα της έκθεσης σοκαριστικό ακόμη και για την ελίτ της παγκόσμιας εξουσίας: Η Ελλάδα πολύ σύντομα θα έπεφτε στα χέρια του φασισμού. Η χώρα που γέννησε την Δημοκρατία και την φιλοσοφία θα τοποθετούσε δίπλα στην ελληνική σημαία την σβάστικα.

Η εκτίμηση των αναλυτών ήταν πως η κυβέρνηση Σαμαρά θα πέσει -αφού πρώτα αιματοκυλισθεί η Αθήνα-, πριν την Άνοιξη.

Οι εκλογές του Απριλίου του 2013 φέρνουν στην εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση του οποίου έχοντας απέναντί της τους Γερμανούς πέφτει πριν το Φθινόπωρο μέσα σε ενα εκρηκτικό κλίμα συγκρούσεων στους δρόμους.

Τότε έρχεται η σειρά της «Χρυσής Αυγής» να κυβερνήσει τη χώρα προκαλώντας ρίγος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η άνοδος της «Χρυσής Αυγής» στην εξουσία δίνει στους Τούρκους το άλλοθι που τους έδωσε ο Σαμψών στην Κύπρο και μπουκάρουν για να κατασπαράξουν την μισή Θράκη και το μισό Αιγαίο.

Αυτό είναι το σενάριο-σοκ που μελετάνε ήδη στην Τριμερή. «Πρωταγωνιστικό" ρόλο στην βήμα-βήμα εκπλήρωσή του έχουν οι κ.κ Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος και Τσίπρας.

Οι αναλυτές εκτιμούν πως οι 4 οδηγούν τη χώρα στο πιο μαύρο σκοτάδι του φασισμού και στον διαμελισμό της...



πηγη"Cocktail News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου