ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΜΕΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 7μηνη παράταση στις τιμές των εισιτηρίων


Για τον Οκτώβριο του 2013 μετατίθενται οι αυξήσεις της τιμής των εισιτηρίων των αστικών συγκοινωνιών και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατά 25%.

7μηνη παράταση στις τιμές των εισιτηρίων
Η νέα ρύθμιση που ορίζει επτάμηνη παράταση στις υφιστάμενες τιμές περιλαμβάνεται στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο Μνημόνιο όριζε ότι οι αυξήσεις θα εφαρμόζονταν έως τον Μάρτιο του 2013.
Αυτό ανακοίνωσε χθες ο γενικός γραμματέας Μεταφορών Νίκος Σταθόπουλος. Η τρόικα φαίνεται ότι πείστηκε για την παράταση ύστερα και από το «νοικοκύρεμα» των οικονομικών των συγκοινωνιακών εταιρειών που επήλθε από τις μειώσεις μισθών, τη μείωση των λειτουργικών δαπανών, αλλά και την εφαρμογή εντατικών ελέγχων για την πάταξη της εισιτηριοδιαφυγής, από την οποία τα έσοδα του ΟΑΣΑ αυξήθηκαν κατά 10% τον Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι με τις επερχόμενες αυξήσεις η τιμή του εισιτηρίου των 1,40 ευρώ (για όλα τα μέσα) θα διαμορφωθεί σε 1,75 ευρώ τουλάχιστον και το αντίστοιχο εισιτήριο για λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ στο 1,50 ευρώ από 1,20 ευρώ που είναι σήμερα.
Μέτρο
Παράλληλα, από τις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο της δωρεάν παραχώρησης ενός εισιτηρίου για κάθε 10 ακυρωμένα ίσης αξίας.
Την ίδια στιγμή, τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί ρύθμιση βάσει της οποίας εάν έχουν προηγηθεί απεργίες στις αστικές συγκοινωνίες, οι κάτοχοι καρτών απεριορίστων διαδρομών θα αποζημιώνονται με ισόποσες ημέρες μετακινήσεων.
Συγκεκριμένα το υπουργείο εξετάζει φόρμουλα ώστε οι κάτοχοι των καρτών να πληρώνουν χαμηλότερο τίμημα για το κουπόνι του επόμενου μήνα σε περίπτωση που έχουν προηγηθεί απεργίες, το οποίο θα εξαρτάται από τη διάρκεια των κινητοποιήσεων.
Επίσης το υπουργείο Μεταφορών εξετάζει και το ενδεχόμενο της δωρεάν μετακίνησης μακροχρόνια ανέργων με τις αστικές συγκοινωνίες.
Μ. ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
πηγη"

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!!!!!!!!!
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΡΙΞΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ
    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ?ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΑΕΡΙΩΝ.ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Α'ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΥΠΕ 4ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ!!!!!ΩΡΑΙ ΕΙΠΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ Α'ΘΕΣΗ ΣΕ ΚΟΥΠΕ 4ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΥΠΕ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ....ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΜΑΣ....ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΜΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΜΕ ΚΟΥΠΕ 4ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ.Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΕΙΣΑΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ......ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!1ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΓΟΝΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ...ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ !!!!!ΑΠΛΑ ΑΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΕςΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ .... Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΑΓΟΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΟΟΤΙ Η Α' ΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΥΠΕ ΕΙΝΑΙ 6 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΠΕ 4ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ .....ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΙΑ (ΚΛΕΨΙΑ)ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΘΙΟΙ!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΜΑΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή