ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Κιβωτός της Διαθήκης: Η Πιο Προηγμένη Τεχνολογία στον Πλανήτη..!


Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η Κιβωτός της Διαθήκης είναι ένα από τα πιο περιζήτητα θρησκευτικά αντικείμενα όλων των εποχών. Δεν είναι απλά ένα σεντούκι όπου φυλάσσονται οι Δέκα Εντολές τις οποίες έλαβε ο Μωυσής, αλλά σύμφωνα με τη Βίβλο, έχει θεϊκές ή αλλιώς ανεξήγητες δυνάμεις, όπως είναι η παραγωγή τροφίμων ή να σκοτώνει όσους έρχονται σε επαφή μαζί της, αλλά κυρίως και πάνω απ όλα… το να προσφέρει άμεση επικοινωνία με τον Θεό.

Είναι αυτές οι ιστορίες αληθινές ώστε να ξεπερνούν τους μύθους; Είχε πράγματι η Κιβωτός της Διαθήκης τέτοιες πραγματικά εξαιρετικές δυνάμεις; Κι αν ναι, τότε, τι ακριβώς ήταν αυτό το απίστευτο αντικείμενο; Ήταν οι εξουσίες και οι δυνάμεις που λέγεται ότι διέθετε, ένα αποτέλεσμα θεϊκών θαυμάτων, ή το προϊόν μιας προηγμένης εξωγήινης τεχνολογίας;

Διαβάστε επίσης:
Η Κιβωτός της Διαθήκης: Εξωγήινη Κατασκευή ή Θεϊκό Αντικείμενο; (History channel)


Η Κιβωτός είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο σημαντικό και ιερό τεχνούργημα των Εβραίων. Χάρη σε αυτήν, νίκησαν αμέτρητους εχθρούς, οδηγήθηκαν στην έξοδο από την Αίγυπτο στο δρόμο προς τη γη του Ισραήλ (αν και όχι με ιδιαίτερη επιτυχία αφού περιπλανιόντουσαν για χρόνια), ξεπέρασαν πολλά εμπόδια και δυσκολίες.

Έχουμε, λοιπόν, να κάνουμε με μια συσκευή που ξεπερνάει κάθε σύγχρονη τεχνολογία και επιστήμη που γνωρίζουμε. Άραγε, οι ηλεκτρικές και όλες οι υπόλοιπες δυνατότητές της, θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα αιθερικών διαδικασιών;
Η αλχημεία, η οποία ήταν ένα αντικείμενο μελέτης από τα μεγαλύτερα μυαλά της ιστορίας, πέρα από την μεταστοιχείωση ασχολούνταν με την χρήση των αιθερικών και αστρικών ενεργειών προκειμένου να δημιουργήσει αντιδράσεις που θα μπορούσαν να διαμορφώσουν την ύλη σε ένα κβαντικό επίπεδο.
Η ύπαρξη μιας ζωτικής ενέργειας που υπάρχει παντού, με την ικανότητα να γίνεται θετική ή αρνητική ενέργεια, φέρνοντας καλές ή κακές επιδράσεις σε κάθε ζωντανό οργανισμό, ανάλογα με την πολικότητα, θα μπορούσε να είναι μία καλή εκτίμηση για το ποιόν της συγκεκριμένης συσκευής.
Ας θυμηθούμε πως η Κιβωτός του Διαθήκης, όταν μεταφέρθηκε, ήταν τυλιγμένη τελείως σε μονωτικό υλικό και κανείς δεν επιτρεπόταν να την αγγίζει ή να την κοιτάξει άμεσα. Επιπλέον φυλασσόταν μέσα στη Σκηνή.
Μόνο όσοι είχαν την υψηλότερη πνευματική κατάρτιση μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο εσωτερικό της Σκηνής όπου βρισκόταν η Κιβωτός. Μόνο οι ιερείς των Λευϊτών μπορούσαν να χειραγωγούν την κιβωτό χωρίς να υποστούν βλάβη. Όσοι δεν τηρούσαν τις εντολές φύλαξης, ή τις υπερέβαιναν, ή την πλησίαζαν αλλά ήταν πνευματικά ακάθαρτοι, τότε, όλοι επηρεάζονταν με έναν αλλόκοτο τρόπο και είτε αρρώσταιναν θανάσιμα, είτε πέθαιναν απευθείας ακόμα και με την απλή παρουσία τους μπροστά της.
Στην μετέπειτα ιστορία, πολλοί υπέθεσαν ότι η Κιβωτός της Διαθήκης θα μπορούσε να είναι κάποιο είδος μετασχηματιστή είτε μια συσκευή υψηλής τάσης. Ωστόσο, άνετα θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι ήταν μια αιθερική και αστρική συσκευή με ασπίδα προστασίας. Φυσικά, μόνο όσοι γνώριζαν την λειτουργία και τις δυνατότητες του αιθέρα, μπορούσαν να την ελέγχουν.
Άραγε, λοιπόν, θα μπορούσε η Κιβωτός της Διαθήκης να είναι μία συσκευή που μεταφράζει ή/και μετατρέπει τις αστρικές και πνευματικές ιδιότητες σε φυσικές εκδηλώσεις;
Θα μπορούσαν αυτές οι εξαιρετικές δυνάμεις της Κιβωτού, όπως περιγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη, να είναι προϊόν καθαρά πνευματικών ανθρώπων που είχαν πρόσβαση στα μυστικά της φύσης;
Θα μπορούσε η ίδια η συσκευή να κατασκευάστηκε από από έναν προηγμένο πολιτισμό; Κι αν ναι, τότε τι προέλευσης ήταν; Από την Γη ή από κάποιον άλλο πλανήτη; Τι απέγινε στην συνέχεια από τότε:


Διαβάστε επίσης:
Πέρασε η Κιβωτός της Διαθήκης στον Μέγα Αλέξανδρο;

Δείτε και το σχετικό βίντεο:




ΠΗΓΗ"diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου