ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Εκεί που Έγιναν Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα (χάρτης-video)


Εκεί που Έγιναν Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα
Γράφει ο Σπύρος Μακρής


Υπάρχουν πολλές θεωρίες που, με βάση διάφορα ευρήματα αλλά και περιγραφές από διάφορες παραδόσεις, υποστηρίζουν ότι σε κάποια περίοδο της μακρινής αρχαιότητας υπήρξε μία πολύ προχωρημένη τεχνολογία. Τέτοια σε μέγεθος ανάπτυξης που μπορούσαν οι αρχαίοι πολιτισμοί να διεξάγουν πυρηνικούς πολέμους.

Ωστόσο, εκείνα που «χτίζουν» αυτές τις θεωρίες δεν είναι μόνο οι θρύλοι και οι μυθολογίες των λαών που, εκ των πραγμάτων, εξάπτουν την φαντασία αλλά, κυρίως, τα ευρήματα που μπορεί να σχετίζονται με αυτές τις παράξενες ιστορίες.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα, όπως τα αναφέρει η βρετανική dailystar.co.uk:
Μυστήρια αντικείμενα από γυαλί βρέθηκαν στην έρημο της Σκωτίας και θα μπορούσαν να είναι στοιχεία τεράστιας ατομικής έκρηξης πριν από χιλιάδες χρόνια.
Τα αρχαία ινδουιστικά κείμενα περιγράφουν μια παγκόσμια καταστροφή που προκλήθηκε από ένα «άγνωστο όπλο, μια ακτίνα σιδήρου».

Διαβάστε επίσης:

Mohenjo Daro: Ο Πυρηνικός Πόλεμος του 2.000 π.Χ. (video)


Πολλοί πιστεύουν ότι μία από τις πιο ισχυρές αποδείξεις παρόμοιων καταστροφών είναι το γνωστό ως Libyan Desert Glass, ένα είδος γυαλιού που λέγεται ότι σχηματίστηκε περίπου πριν 26 με 28 εκατομμύρια χρόνια.
Εκεί που Έγιναν Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα (video)
Ανάλογα θραύσματα πρασινωπού γυαλιού μπορούν να βρεθούν σε περίπου πάνω από 10 χιλιόμετρα μακριά από την Αίγυπτο, ενώ ένα κομμάτι θραύσματος βρέθηκε σε διακοσμητική καρφίτσα του Τουταγχαμών.
Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το συγκεκριμένο είδος γυαλιού αποτελεί μέρος από κάποιο κομήτη που μπήκε στην Γη. Ο κομήτης ακούμπησε το έδαφος όταν βρισκόταν σε θερμοκρασία 200 βαθμούς Κελσίου. Αυτό είναι μία θεωρία, η οποία όμως έχει αμφισβητηθεί.
Ο μηχανικός Albion W. Hart από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, λέει ότι τα κομμάτια του γυαλιού που «ξέμειναν» στο Alamogordo του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ, ύστερα από πυρηνικές δοκιμές, είναι ίδιας υφής με εκείνα που βρέθηκαν και στην έρημο της Λιβύης.

Διαβάστε επίσης:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ στην ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ


Παράλληλα υποστηρίζεται ότι δεν αποτελούν μέρη κάποιου μετεωρίτη ή κομήτη που έπεσε στην Λιβυκή έρημο, καθώς τα κομμάτια αυτά, τα «Libyan Desert Glass» διαθέτουν βαθμούς διαφάνειας και καθαρότητας (99%), κάτι που δεν είναι τυπικό στις συντήξεις των κομητών.
Μια μεγάλη περιοχή, από τέτοιους παράξενους «διαφανείς λίθους», υπάρχει επίσης στην έρημο Gobi στην Μογγολία, συμπεριλαμβανομένων των στρώσεων στο Lop Nor στη Κίνα.
Διάφορα τεστ απέδειξαν ότι η ραδιενεργός επιφάνεια και τα στρώματα πυριτίου δεν προέρχονται από πρόσφατες δοκιμές, αλλά πάνε πίσω μερικά εκατομμύρια χρόνια, δηλαδή πολύ πριν οι Κινέζοι γίνουν πυρηνική δύναμη.
Ο Ρώσος αρχαιολόγος Piotr Kozlov αναφέρεται σε τοίχους από «γυαλιστερό μπλε γυαλί» που είχαν λιώσει μυστηριωδώς και ανακαλύφθηκαν σε βάθος 1800 μέτρα, κάτω από τα ερείπια της πόλης Khara Khoto, στην δυτική Μογγολία.
Ανέσκαψε μια σαρκοφάγο που μέσα είχε δύο καλά διατηρημένα σώματα ενός βασιλιά και μιας βασίλισσας. Η τοπική παράδοση αναφέρει για «αστραπές που έπεσαν από τον ουρανό και έφεραν στο φως αυτή την ανασκαφή».
Περισσότερα από 70 αρχαία πέτρινα οχυρά στη Σκωτία έχουν τοίχους όπου η πέτρα έχει λιώσει και μετατραπεί σε γυαλί μετά από έκθεση σε έντονη θερμότητα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Ένα τέτοιο κτήριο μπορεί να βρεθεί στο Hill O Noth στην Σκωτία, το οποίο είναι διάσημο για τους τοίχους φτιαγμένους από γυαλί.

Διαβάστε επίσης:

Τα Υαλοποιημένα Κτίρια που Άφησαν πίσω τους οι ΕΛ από τον Σείριο; (video)


Μερικά ακόμα παραδείγματα είναι μία περιοχή που ονομάζεται Dun Mac Shinchan στην Argyll, ενώ ανάλογα περίφημα αξιοθέατα μπορούν να βρεθούν και στο Benderloch στο Oban, στο Craig Phadrig και στο Ord Hill, στο North Kessock, τα οποία βρίσκονται κοντά στην Inverness.

Εκεί που Έγιναν Πυρηνικοί Πόλεμοι στην Αρχαιότητα (video)
Διαβάστε επίσης:

Είχαν Πυρηνικά στην Αρχαία Σαντορίνη και Κρήτη


Άραγε, όλα αυτά τα ευρήματα, μπορούν να πιστοποιήσουν έναν ανώτερο -απ’ ότι σήμερα πιστεύετε- αρχαιότατο πολιτισμό, τόσο ανεπτυγμένο τεχνολογικά, ο οποίος να διέθετε και να χρησιμοποιούσε πυρηνικά σε πολέμους;
Μήπως αυτοί οι πυρηνικοί πόλεμοι έγιναν μεταξύ άλλων, εξωγήινων πολιτισμών, όπως αρκετές μυθολογίες ανά τον κόσμο υπονοούν, ανάμεσα στις οποίες και η ελληνική;
Ποιός μπορεί να πει με βεβαιότητα; Ωστόσο, τα ευρήματα είναι εκεί και υπάρχουν.

Δείτε και το σχετικό βίντεο με τα μέρη και τα ευρήματα::
MAPPED: Incredible evidence of ‘ATOMIC WARS’ fought THOUSANDS of years ago
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά




ΠΗΓΗ"diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου