ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Ο Πυρηνικός πόλεμος που μαινόταν πριν 12.000 χρόνια...!





Ο άνθρωπος είναι ένα από τα ζώα που χειραγωγείται πολύ εύκολα και παρόλες του τις δυνατότητες έχει μείνει στην αμάθεια… τον εκτρέφουν σαν ζώο με άλλα ζώα μαζί….σε μια κοινωνία που αποτελείται από αγέλες…. μεγάλες και μικρές… πολεμοχαρείς και εξοπλισμένες σαν αστακοί…. μέσω των πολιτικών παρατάξεων του και διαφόρων ιδεολογιών, μέσω των θρησκειών και της οικονομίας του χρέους, τον έχουν υπό πλήρη έλεγχο.






Με τον σημερινό τρόπο διαβίωσης του ο ανθρώπος σε αυτή την κοινωνία των αγελών…. Ο ένας θα τρέφεται με τον άλλον….ο Αμερικανός θα ξεσκίζει τις σάρκες του Ασιάτη για να μπορέσει να ζήσει στην ανθρωποφάγο χλιδή του…και τα επόμενα 100 χρόνια του "πολιτισμού" του!!!
Σε ένα εκφυλισμένο πολιτισμό σαν και αυτόν εδώ ο άνθρωπος είναι ανίκανος να κατανοήσει ότι η αγέλη του, διαπράττει εγκλήματα εναντίων άλλων πιο αφελών αγελών….
Ο σημερινός άνθρωπος δεν πρόκειται να καταλάβει ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο…. Όσο και να προσπαθεί δεν θα πιάνει πάτο!!! Και ούτε πρόκειται να πιάσει ποτέ πάτο γιατί δεν γνωρίζει καν την ιστορία του…. τον έπεισαν ότι η ανθρώπινη ιστορία είναι μερικών χιλιάδων ετών και ότι πριν 5.000 χρόνια δεν υπήρχε κανένας αξιόλογος πολιτισμός…. πλην του δικου του… Στο βίντεο θα δούμε αποκαλύψεις για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν και θα συμπεράνουμε ότι δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτε από την πραγματική ιστορία μας. Σχεδόν κανείς μας δεν γνωρίζει ότι 12.000 χρόνια πριν, μαινόταν ένας πυρηνικός πόλεμος στη Γη που είχε δραματικές συνέπειες για την ανθρωπότητα.



 


Και στο παρελθόν…. όπως και τώρα ο άνθρωπος είχε τη δικαιολογία ότι δεν είχε πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες και έπρεπε να βασίζεται στην κυβέρνηση και τους θρησκευτικούς ηγέτες του…. μόνο αυτοί θα του έλεγαν την πραγματική εξέλιξη της ανθρώπινης ιστορίας του…Και γι αυτό τον κατά κύριο λόγο ήταν οι βασιλιάδες και οι θρησκείες που εμπόδιζαν τον άνθρωπο να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί στη γη. 

Επειδή, αν ο άνθρωπος θα ήξερε την ιστορία του, οι ίδιες οι θρησκείες θα έχαναν από τη μια μέρα στην άλλη τον έλεγχο επάνω «στην αγέλη» και αυτό είναι προφανώς το τελευταίο πράγμα που θέλουν. 

Σήμερα, με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να μην κάνουν έρευνα και να ανακαλύψουμε ότι όσα μας λένε σε μεγάλο βαθμό βασίζονται σε μύθους. Ας επικεντρώσουμε την προσοχή μας σε μια συγκεκριμένη πτυχή της ανθρώπινης ιστορίας μας, δηλαδη ότι έχουν γίνει περισσότεροι πυρηνικοί πόλεμοι στη γη. 

Πολύ πριν από την επίσημη έναρξη της ιστορίας μας, πριν από 12.000 χρόνια για να είμαστε ακριβείς.


ΠΗΓΗ"https://periergaa.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου