ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η καταγωγή….. της Σελήνης.




   Η Σελήνη ΑΔΕΛΦΙΑ…..δεν αποτελούσε ποτέ ένα μέρος της Γαίας από το οποίο να αποσπάστηκε και αυτό φαίνεται πολύ καθαρά από τη σύσταση του εσωτερικού και του εξωτερικού της. Βλέπουμε να υπάρχει μια μεγάλη διάφορα πυκνότητας ανάμεσα στη Σελήνη και στη Γαία [ 3,33 gr.: cmm³ για τη Σελήνη και 5,5 gr.: cmm³ για τη Γαία].Επίσης ο μεταλλικός φλοιός της Σελήνης είναι πάχους 32 χιλιόμετρων που υπάρχει αρκετά κάτω από την επιφάνεια της και η σύσταση του εδάφους της είναι από ( τιτάνιο, σίδηρο και διάφορα σπάνια μέταλλα). Όλα μας δείχνουν ακριβώς ένα (πλανήτη) στην ουσία τεχνητό δορυφόρο…. εντελώς διαφορετικό από τον δικό μας.
Έτσι αυτά τα στοιχεία μας αποδεικνύουν ότι η Σελήνη δεν σχηματίστηκε ούτε από το ίδιο σύννεφο σκόνης και αέριων που σχηματίστηκε η Γαία, όπως διατείνονται διάφοροι επιστήμονες, αφού δεν διαθέτει την ίδια χημική σύσταση εδάφους. Επίσης αποκλείεται το ενδεχόμενο η Σελήνη να μπήκε σε τροχιά γύρω μας, σύμφωνα με τη θεωρία της «προσέλκυσης», αφού ένα τόσο μεγάλο σώμα είναι αδύνατον να μπει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες σε τροχιά γύρω από έναν τόσο μικρό πλανήτη όπως η Γη. Εξάλλου δεν σας κάνει εντύπωση…..εκτός που είναι κυκλική σαν σφαίρα (ποδοσφαίρου)…βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα σε Γη και τον Ήλιο ακριβώς σε τέτοια απόσταση (ούτε παραπάνω…ούτε παρακάτω) που καλύπτει το περιήλιο η Σελήνη κι αυτό το διαπιστώνουμε στις ολικές εκλείψεις….κι αυτό το φαινόμενο λόγω της βαρύτητας και έλξης δεν μπορεί να ευσταθεί μαθηματικά.




Εντύπωση όμως μας έχει κάνει….το ότι το έτος 1970 αλλά και το έτος 1971, οι αποστολές του «Απόλλων 13» και «Απόλλων 14» με μικρή ποσότητα εκρηκτικών είχαν προκαλέσει αρμονικές δονήσεις που κράτησαν περίπου 3ωρες και 30λεπτά. Εκτός από τις τεχνητές δονήσεις που προκάλεσαν οι άνθρωποι, διαπιστώθηκαν δονήσεις σε βάθος 800 χιλ. που δεν ξεπέρασαν την βαθμίδα «2» της κλίμακας Ρίχτερ. Το ότι ήταν απόλυτα αρμονικές, μας επιβεβαιώνει την άποψη ότι η σελήνη είναι μέσα κούφια. Επίσης οι δονήσεις αυτές επαναλαμβάνονταν σε τακτά χρονικά διαστήματα, μια φορά τον μήνα και με την ίδια ένταση, για αρκετό χρονικό διάστημα και η ΝΑΣΑ  δήλωσε για παρόν περιστατικό: « Ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο εσωτερικό της σελήνης για να έχουμε αυτήν την αρμονικότητα με την οποία μπορούμε να συντονίσουμε τα ρολόγια μας. Οι πιθανότητες να είναι κούφια η σελήνη είναι πολύ μεγάλες». Ακόμη και οι «Τάϊμς» της Ν. Υόρκης έγραφαν τότε τον Απρίλιο του 1976 ότι ο ένας από τους πέντε σεισμογράφους που τοποθέτησε ο «Απόλλων 14» εργάστηκε κανονικά μέχρι τον Μάρτιο του 1975 και κατόπιν σίγησε. Το περίεργο είναι ότι μετά από ένα μήνα σιγής όμως ξανά λειτούργησε κανονικά…!!!
Ένα ακόμη αξιοπερίεργο ήταν επίσης ότι στα τέλη της δεκαετίας του 1930, ο «Γκρότε Ρέμπερ», της εταιρείας Μπέλ έπιασε κάτι «μυστήρια» ραδιοφωνικά μηνύματα από τη Σελήνη. Όμως δυστυχώς το επεισόδιο αυτό χαρακτηρίστηκε απόρρητο και απαγορεύτηκε η δημοσίευση του με τη διαφορά όμως ότι πρόλαβε να ανακοινώσει ότι οι ραδιοεκπομπές αυτές προέρχονταν από το εσωτερικό της Σελήνης και όχι από την επιφάνεια της. Επίσης αρκετοί ερασιτέχνες αστρονόμοι πήραν σήματα από τη Σελήνη το 1934, το 1935 και το 1956 με δική τους κατασκευής ραδιοτηλεσκόπια. Επίσης ο γάλλος συγγραφέας «Ρομπέρ Σαρού» ισχυρίστηκε πως ο αστροναύτης «Αλ Γουώρντεν» τη στιγμή που περπατούσε στη Σελήνη, άκουσε μια σειρά από ανεξήγητες λέξεις. Το αινιγματικό αυτό μήνυμα έλεγε: «ΜΑΡΑ (ή ΛΑΜΑ) ΡΑΜΠΙ ΑΛΑΡΝΤΙ ΝΤΙΝΤΙ ΕΝΤΑΒΟΥΕΡ ΕΣΑ ΚΟΥΝ ΣΑΛΗΜ». Τώρα το αν πάτησαν το πόδι τους οι «Αμερικανοί» στη Σελήνη….είναι άλλη ιστορία…όπου το χόλυγουντ έστησε μια ωραία «ταινία» δήθεν προσεδάφισης …και τότε το έχαψε όλος ο «κόσμος»….όμως αργότερα….και με την εξέλιξη της επιστήμης ….διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν αρκετά «τρωτά» σημεία που δεν συνάδουν με τη λογική μας, …..για να είμαστε πλέον σίγουροι ότι πράγματι έγινε η προσεδάφιση. Εκείνη την περίοδο ας μην ξεχνάμε ότι υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός με τους Ρώσους…όπου πάντα προηγούνταν σε προηγμένη τεχνολογία των Αμερικάνων….οπότε μια «φιέστα» δικαιολογούσε…εκτός των άλλων και τα μεγάλα κονδύλια που έπαιρναν από το κράτος.



Τώρα ΑΔΕΛΦΙΑ….αν οι συχνότητες που παράγονται από το εσωτερικό της Σελήνης, προέρχονται από συνομιλίες διαφόρων όντων….δεν μπορούμε ακόμη να το εξακριβώσουμε…τουλάχιστον επίσημα. Ο θώρακας των 32 χιλ. μετάλλου, κράματος τιτανίου, χρωμίου, σιδήρου, νικελίου, υττρίου, ζιρκονίου, μολυβδενίου, ρουθηνίου, παλλαδίου, αν και θεωρητικά είναι καλός αγωγός ηχητικών κυμάτων, παρουσιάζει όμως μεγάλη απορρόφηση….με αποτέλεσμα η Σελήνη να βγάζει στο εξωτερικό της μόνο κραδασμούς-συχνότητες από τη λειτουργία των βαρέων μηχανικών εγκαταστάσεων του εσωτερικού της. Οι επικοινωνίες έως τώρα της Σελήνης και των σκαφών της, αλλά και των σκαφών μεταξύ τους, δίνουν σαν μια γλώσσα επικοινωνίας την γενέτειρα της Εβραϊκής γλώσσας, την Μογγολική με το πολύπλοκο αυτό συντακτικό και αυξημένο λεξιλόγιο, όπου όμως είναι αδύνατον να μεταφραστεί ο όγκος αυτός του άγνωστου λεξιλογίου. Ίσως οι τεχνικοί όροι και οι γενικευμένες έννοιες να λείπουν από το σημερινό Μογγολικό λεξιλόγιο, γιατί η γνώση και η νοημοσύνη των γήινων που χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα αυτή δεν επέτρεπε την κατανόηση τους. Οι ραδιοεπικοινωνίες αυτές καταγράφηκαν σε 3 μορφές εκπομπής:
Α) Γραμμική εκπομπή μιας διαστάσεως που αντιστοιχεί στις δικές μας ραδιοφωνικές εκπομπές.
Β) Επιφανειακή εκπομπή δυο διαστάσεων που αντιστοιχεί στις δικές μας τηλεοπτικές εκπομπές.
Γ) Ογκομετρική εκπομπή τριών διαστάσεων που δεν αντιστοιχεί σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δεκτές που «οδηγούνται» από κεραία. Άρα τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη ίσως να διαθέτουν για τις μεταξύ των επικοινωνίες πομπούς και δεκτές στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Οι ογκομετρικές εκπομπές έχουν καταγραφεί σε οπτικοακουστικούς «διάλογους» μεταξύ εσωτερικών πληρωμάτων Σελήνης και πληρωμάτων του έξωθεν ευρισκόμενων σκαφών. Η σύγκριση και αντιστοιχία των λέξεων - ήχων που συνοδεύουν την εκπομπή στερεοσκοπικών εκπομπών με τις εικόνες, έδωσαν την δυνατότητα στους γλωσσολόγους (της Ο. Ε. Α.) όπως λένε…να ερμηνεύσουν μέχρι τώρα το 30% του ολικού λεξιλογίου που χρησιμοποιούν τα πληρώματα όλων των ειδικοτήτων στο εσωτερικό της Σελήνης. Το υπόλοιπο 70% είναι κατά μέγιστο ποσοστό κατανοητό, όχι σαν συγκεκριμένο λεξιλόγιο, αλλά σαν «στερεότυπο φρασεολόγιο» που αντιστοιχεί σε ορισμένες ενέργειες, προθέσεις, διαθέσεις, επεμβάσεις κ.λ.π. που παρατηρούνται στις μεταδιδόμενες εικόνες. Επίσης το περίεργο ήταν ότι ξαφνικά εκείνη την εποχή  στις 12/12/1996 η Ν.Α.Σ.Α. ανακοινώνει στα τηλεοπτικά μέσα ότι : «Μπορεί να υπάρχει Ζωή στη σελήνη».
Το αξιοπερίεργο είναι όμως ….ότι για τη Σελήνη ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες από τα αρχαία χρόνια….από ότι σήμερα, μιας και υπήρξε πηγή ποιητικής έμπνευσης και αντικείμενο θείας λατρείας.
Στην Αίγυπτο και τη Σύρια λατρεύονταν ως Αστάρτη (από την ελληνική λέξη Αστήρ) που ήταν μια ωραία Θεά. Οι Εβραίοι την ονόμαζαν Ασταρώθ η βασίλισσα των ουρανών και από την συνήθεια τους να μισούν ότι δεν θεωρούν δικό τους την βεβήλωσαν. (Σημ.: Λεβάνια στην εβραϊκή τους γλώσσα). Οι καμπαλιστές μυστικιστές αρχιραββίνοι γνώριζαν και την «Λίλιθ», το μεταλλικό σκοτεινό δρακονιανό θυγατρικό σφαιρικό σκάφος - δορυφόρος ως β' ναυαρχίδα του δρακονιανού αστροστόλου, το οποίο βρίσκεται συνεχώς πίσω της Σελήνης.Αποσπασμένα στα έγκατα της Γαίας πληρώματα της «Λίλιθ» υπό τον ηγέτη τους Ταμίλ και σε συνέργεια με δυνάμεις των Κρονίων, υποδύονται υποχθόνιες σατανικές δυνάμεις «διαβόλου» τα τελευταία 2.000 χρόνια και της δυσφήμισης των Ουρανιδών Ολύμπιων θεών...των Ελλήνων μέσω πλαστογραφίας τα τελευταία 10.000 χρόνια.




Το μεγάλο ερώτημα είναι όμως και παραμένει ανοικτό. Από που να μας ήλθε η Σελήνη;
Αν δεν λύσουμε οριστικά αυτό το γρίφο…δεν μπορούμε να μιλάμε για το αχανές Σύμπαν….!!! Υπάρχει κάτι σημαντικό στη Σελήνη….κι εκεί κρύβονται σίγουρα «πράγματα» που άμα τα μάθουμε τελικά….θα αλλάξουν και τη γήινη ροή της ιστορίας μας. Οι επιστήμονες φυσικά ακόμη δεν έχουν καταφέρει να ενσωματώσουν σε μια νέα θεωρία όλα τα παράξενα και αντιφατικά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει σχετικά με τη Σελήνη. (Φυσικά οφείλουμε να λέμε και για τις δύο κατηγορίες επιστημόνων… αυτούς που πάνε με το σύστημα και λαδώνονται…παπαπα….!!! Και τους άλλους τους λιγοστούς που πολλές φορές διακινδυνεύουν την καριέρα τους λέγοντας σε μεγάλο βαθμό «αλήθειες» που κάνει το σύστημα…να πονάει…και τους κάνουν συνεχή πόλεμο).
Κανένας όμως επίσημα ή ανεπίσημα δεν κατάφερε να βρει το νήμα της Αριάδνης για να βγει από τον λαβύρινθο των αντιφατικών ενδείξεων. Κανένας, εκτός από τους δύο Σοβιετικούς επιστήμονες, των οποίων η θεωρία χαρακτηρίστηκε και φαίνεται από πρώτη άποψη «τρελή»…!!! Ωστόσο, όπως θα δούμε, όλα τα στοιχεία μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Σελήνη ήρθε από κάποια άλλη μακρινή περιοχή του Σύμπαντος, κι ένας επιστήμονας που εξέφρασε αυτή την υπόθεση, πριν την έναρξη του προγράμματος Απόλλων, ήταν ο Δρ. «Χάρολντ Γιούρεϋ», τιμημένος με το βραβείο Νόμπελ. Αυτός το 1960 έλεγε τα εξής: «Ανάμεσα σε δύο γειτονικά σώματα είναι φυσικό να συμβούν ανταλλαγές υλικών που θα οδηγήσουν σε μια αξιόλογη διαφορά πυκνότητας. Αλλά η διαφορά αυτή θα ήταν δικαιολογημένη, εάν τα χαμηλής πυκνότητας υλικά συγκεντρώνονταν στο μεγάλο σώμα (τη Γη) και τα υψηλής πυκνότητας στο μικρό (Σελήνη). Φοβάμαι όμως ότι δεν θα αργήσουμε να διαπιστώσουμε πως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο»….!!! Ο Γιούρεϋ λοιπόν προέβλεψε πως τα ευρήματα πάνω στη Σελήνη θα προκαλούσαν το θαυμασμό του ανθρώπου, επειδή ακριβώς το ουράνιο αυτό σώμα κατάγεται από έναν διαφορετικό με τη Γη Κόσμο. Σύμφωνα με τα λόγια του: « Η εξερεύνηση της Σελήνης θα είναι πιο ενδιαφέρουσα από εκείνη του Άρη ή της Αφροδίτης». Τώρα εάν η Σοβιετική θεωρία είναι σωστή….τότε υπάρχουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα πάνω και …μέσα στη Σελήνη…! Ο Δρ. «Ρόμπιν Μπρέτ», επιστήμονας της ΝΑΣΑ έγραφε στις σημειώσεις του: « Όλα όσα ξέρουμε για το διάστημα μας οδηγούν στο γελοίο συμπέρασμα πως η Σελήνη δεν είναι δυνατόν να υπάρχει…! Όλες οι θεωρίες που υιοθετήσαμε στο παρελθόν, παρουσιάζουν αδύνατα σημεία σε σύγκριση με τις νέες γνώσεις που αποκτήσαμε. Η χημική σύνθεση του σεληνιακού εδάφους, σύμφωνα με τα δείγματα που έχουμε πλέον στα χέρια μας, είναι πολύ διαφορετική από εκείνη του φλοιού της Γης. Η διαπίστωση αυτή απορρίπτει από μόνη της τη θεωρία απόσπασης…! Αλλά παράλληλα, απορρίπτει και τη θεωρία του σχηματισμού της Σελήνης από το ίδιο σύννεφο ύλης και αερίων που γέννησε τη Γη. Από την άλλη μεριά, η θεωρία της «προσέλκυσης» παρουσιάζει προβλήματα από την άποψη της διαστημικής μηχανικής. Γι’ αυτό είναι ευκολότερο να αποδείξει κανείς την ανυπαρξία της Σελήνης …παρά την ύπαρξή της…! Απλά η Σελήνη δε θα έπρεπε να υπάρχει…!!! (Τζων Ουίλφορντ: «Πατήσαμε στη Σελήνη!»-1971) Ο Δρ. «Ούλλιαμ Χάρτμαν» του Ινστιτούτου Πλανητικών Επιστημών της Αριζόνας, γράφει τα εξής στο περιοδικό Αστρονομία: « Μετά τα αποτελέσματα των πτήσεων του προγράμματος Απόλλων, όλες οι παλαιότερες θεωρίες τινάχτηκαν στον αέρα. Γι’ αυτό το λόγο, πολλοί επιστήμονες πρότειναν το αστείο συμπέρασμα πως η Σελήνη δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, εφόσον κανένας δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την καταγωγή και την παρουσία της…!» Δεν είναι λίγοι σήμερα….οι σύγχρονοι επιστήμονες που θεωρούν τη Σελήνη μια ιδιοτροπία της Φύσεως. Γιατί;
Γιατί σύμφωνα με όλους τους κοσμικούς νόμους, η Σελήνη δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σε τροχιά (και μάλιστα κυκλική) γύρω από τη Γη. Πώς έφτασαν όμως σε αυτό το συμπέρασμα διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ο «Ισαάκ Ασίμωφ», για παράδειγμα;
Απλούστατα επειδή η Σελήνη είναι δυσανάλογα μεγάλη για δορυφόρος της Γης…! Ο όγκος της αντιπροσωπεύει το 1/4 του όγκου της Γης και αναλογικά πρόκειται για το μεγαλύτερο δορυφόρο ηλιακού συστήματος…! Ο Γανυμήδης, για παράδειγμα που είναι μεγαλύτερος από τη Σελήνη, αντιπροσωπεύει μόλις το 1/27 του όγκου του Δία, ο οποίος περιστρέφεται γύρω του, όχι όμως σε κυκλική τροχιά…! Τα παράξενα της Σελήνης ΑΔΕΛΦΙΑ…δεν σταματούν όμως εδώ. Εκτός από το δυσανάλογο μεγάλο της μέγεθος, βρίσκεται και σε αφύσικα μεγάλη απόσταση από τη Γη. Ο διάσημος συγγραφέας και επιστήμονας «Ισαάκ Ασίμωφ», θέτει καθαρά το ερώτημα: «Για ποιο λόγο η Σελήνη βρίσκεται τόσο μακριά;
Γιατί βρίσκεται πολύ μακριά για να είναι ένας αληθινός δορυφόρος της Γης. Είναι πολύ μεγάλη για να δεσμεύτηκε κάποτε από την έλξη της Γης. Οι πιθανότητες μιας τέτοιας δέσμευσης είναι ελάχιστες και γίνονται ακόμη μικρότερες από το γεγονός της κυκλικής Τροχιάς» (Ισαάκ Ασίμωφ και Αστρονομία-1974) Οι περισσότεροι επιστήμονες συμφωνούν με αυτές τις παρατηρήσεις, αλλά από την άλλη μεριά ….δεν είναι σε θέση να δώσουν μια κάποια λογικοφανή εξήγηση. Σαν «φυσικό»ουράνιο σώμα δεν μπορεί να δικαιολογήσει ούτε το μέγεθος αλλά ούτε την τροχιά του. Σαν «φυσικό» όχι…! Αλλά σαν…. «Τεχνητό; Μμμμμ!!!! Μπα….!!! Μην λέτε τέτοια λόγια….αφού ακόμη στα σχολεία μας….εξακολουθούμε να παραμυθιάζουμε τα παιδιά μας…όμως οι νέοι σήμερον λόγω του διαδικτύου έχουν την δυνατότητα μετά από εκτενή ψάξιμο και έλεγχο να μάθουν κάποιες αλήθειες…και πως παίζεται το παιχνίδι…! Τελικά για να επανέλθουμε σύμφωνα λοιπόν με το συμπέρασμα του «Ισαάκ Ασίμωφ», η Σελήνη δεν αποτελεί έναν φυσιολογικό δορυφόρο της Γης. «Εάν ήταν», προσθέτει, «θα περιφερόταν στο επίπεδο του γήινου ισημερινού, πράγμα που δε συμβαίνει». Και υπάρχουν φυσικά και άλλοι λόγοι που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό αυτόν, όπως υποστηρίζει ο Ασίμωφ. Ένας λοιπόν από αυτούς είναι το είδος της τροχιάς της Σελήνης. « Ο Ήλιος προσελκύει τη Σελήνη με διπλάσια δύναμη από τη Γη…!».  Η δυσαναλογία της έλξης του Ηλίου προς εκείνη της Γης, θα έπρεπε να έχει αποσπάσει τη Σελήνη από τη θέση της. Κι όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, για ανεξήγητους βασικά λόγους.




Έτσι ΑΔΕΛΦΙΑ…σύμφωνα με την άποψη του Ισαάκ Ασίμωφ, η ίδια η Σελήνη προσφέρει όλες τις ενδείξεις που μαρτυρούν ότι δεν πρόκειται για φυσιολογικό δορυφόρο της Γης…και παράλληλα αποκλείει τη θεωρία της προσέλκυσης.
Έτσι βρισκόμαστε λοιπόν στο μεγάλο δίλλημα:
Εάν η Σελήνη δεν είναι φυσιολογικός δορυφόρος της Γης, και εάν δεν αποτελεί ένα μεγάλο πλανητοειδή, που δεσμεύτηκε κάποτε από την έλξη της Γης,…εεεε τότε τι είναι ΑΔΕΛΦΙΑ;
Ο Ισαάκ Ασίμωφ φυσικά προσπαθεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, υποστηρίζοντας ότι τελικά η Σελήνη είναι ένας ανεξάρτητος πλανήτης.
Επίσης όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αμερικανικές και σοβιετικές αποστολές,….αποκλείουν επίσης την υπόθεση του διπλού πλανήτη. Ταυτόχρονα οι ίδιες πηγές προσφέρουν τις ενδείξεις πως η Σελήνη είναι πολύ παλαιότερη από τη Γη. Στην περίπτωση όμως αυτή ΑΔΕΛΦΙΑ…θα πρέπει να ανακαλύψουμε την καταγωγή της. Έτσι ξανά στρεφόμαστε και πάλι πίσω, στη θεωρία της προσέλκυσης…. αλλά όμως η θεωρία αυτή έχει ήδη απορριφθεί για συγκεκριμένους αστροφυσικούς λόγους και διαστημική μηχανική. Οπότε καταλήγουμε και πάλι σε έναν ατέρμονο φαύλο κύκλο επιστημονικών θεωριών…!
Πέρα όμως από τους άλλους μηχανικούς λόγους, ενάντια στην περίπτωση της προσέλκυσης, υπάρχει και το γεγονός της κυκλικής και απόλυτα αινιγματικής τροχιάς του δορυφόρου μας. Έτσι καταλήγουμε να αναζητήσουμε τη λύση πέρα από την υπόθεση της «τυχαίας» τοποθέτησης-προσέλκυσης της Σελήνης στη θέση που βρίσκεται σήμερα!
Οπότε μάλλον είναι τεχνητός….για να μην πούμε ....ότι σίγουρα είναι ΤΕΧΝΗΤΟΣ…..κι όχι μόνον αυτό….επηρεάζει  άμεσα και έμμεσα τη Γη. Αν κοιτάξουμε από τη Γη θα δούμε ότι οι φαινομενικοί δίσκοι του Ηλίου και της Σελήνης μοιάζουν να έχουν το ίδιο μέγεθος. Βέβαια, τα φαινομενικά μεγέθη τους εξαρτώνται από το πραγματικό τους μέγεθος και την απόσταση που διατηρούν από τη Γη. Η πραγματική διάμετρος της Σελήνης είναι μόλις 3.456 χιλ., ενώ του Ηλίου φτάνει στα 1.353.600 χιλ. Με άλλα λόγια, η πραγματική διάμετρος του Ηλίου είναι 400 περίπου φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Σελήνης. Η μαθηματική σχέση των διαμέτρων των δύο σωμάτων, λοιπόν είναι 1/400. Η μέση απόσταση του Ηλίου από τη Γη είναι 148.800.000 χιλ., ενώ η Σελήνη απέχει μόλις 400.000 χιλ. από εδώ. Το παράξενο είναι πως η μαθηματική σχέση ανάμεσα στις δύο αποστάσεις είναι και πάλι περίπου 1/400. Εφόσον λοιπόν, η σχέση της απόστασης και του μεγέθους είναι ίδια, το φαινομενικό μέγεθος των δύο σωμάτων είναι επίσης ίδιο και η μικροσκοπική Σελήνη φαίνεται ίση με τον Ήλιο. Η σχέση αυτή γίνεται ακόμη πιο σημαντική στην περίπτωση της ολικής έκλειψης. Ο Ισαάκ Ασίμωφ έγραψε μια παρατήρηση σχετικά με το φαινόμενο, που το χαρακτηρίζει σαν σύμπτωση»…! Στο βιβλίο του «Διάστημα, Χρόνος και Άλλα Πράγματα» το έτος (1965) σημειώνει: «Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της ολικής έκλειψης είναι το γεγονός πως ο δίσκος της Σελήνης καλύπτει ακριβώς τον Ηλιακό δίσκο…! Στη διάρκεια της έκλειψης ο Ήλιος εξαφανίζεται εντελώς, η Γη σκοτεινιάζει και διακρίνονται τα άστρα. Το μόνο που διακρίνεται από τον Ήλιο είναι το στέμμα του, με άλλα λόγια τα ελάχιστα σημεία της περιφέρειάς του από όπου ξεπηδούν φλόγες!» Αλλά όμως η συνέχεια του κειμένου είναι απογοητευτική…! Γιατί σύμφωνα με τον Ασίμωφ, η εκπληκτική αυτή εξίσωση του φαινομενικού μεγέθους αποτελεί μία «εντυπωσιακή σύμπτωση», η οποία συμβαίνει εδώ και πουθενά αλλού σε ολόκληρο το Ηλιακό σύστημα….!!!
Σύμπτωση λοιπόν μία τέτοια φαινομενική εξίσωση του ηλιακού και του σεληνιακού δίσκου; Τι λέτε;
Αλλά η πιθανότητα μίας τέτοιας σύμπτωσης είναι κυριολεκτικά …Αστρονομική…! Η «σύμπτωση» αυτή είναι τόσο προκλητική, ώστε κραυγάζει από μόνη της πως δεν πρόκειται για σύμπτωση…! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια δηλαδή….!!! Και χάρη στη θεωρία του «διαστημοπλοίου», τόσο η σύμπτωση αυτή, όσο και όλα τα άλλα παράξενα που σημειώνονται στη συμπεριφορά της Σελήνης, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ….ότι ο δορυφόρος μας δεν μπήκε τυχαία στη θέση που τον βλέπουμε σήμερα…! Από την άλλη μεριά όμως, εάν γίνει αποδεκτή η θεωρία του «Διαστημοπλοίου-Σελήνη», όλα ως τώρα τα αναφερθέντα προβλήματα εξαφανίζονται…! Εάν (λογικά) «εξωγήινα όντα» τοποθέτησαν τη Σελήνη σε τροχιά γύρω από τη Γη στη θέση που τη βλέπουμε, για καθαρά δικούς τους λόγους, δεν τίθεται πλέον θέμα για την προβληματική θέση της Σελήνης, εφόσον εκεί…»...τοποθετήθηκε»…! Οπότε λοιπόν….εξυπηρετεί κι έναν σκοπό. Κι αυτό είναι ένα ζητούμενο…αν θέλουμε να μιλάμε για «εικονική» πραγματικότητα ..και πως την ορίζουμε επακριβώς….είναι ένα άλλο ζητούμενο….!!! Ένας από τους φυσικούς του πανεπιστημίου του Μιντ-Γουέστ, που πήρε στα σοβαρά τη θεωρία των δύο Σοβιετικών Επιστημόνων (του Μιχαήλ Βάζιν και του Αλεξάντερ Στσερμπάκωφ) κι αποφάσισε να τη μελετήσει από κάθε άποψη, εξέφρασε την παρακάτω σκέψη σε σχέση με τη θέση της Σελήνης: « Θα έλεγε κανείς ότι οι «εξωγήινοι» τοποθέτησαν τη Σελήνη στη θέση που όλοι γνωρίζουμε μόνο και μόνο για να πούνε στους ανθρώπους ότι η Σελήνη είναι κάτι περισσότερο από απλός δορυφόρος, ότι είναι ένας …Ήλιος της νύχτας…!!!,…ενώ ίδιος ο Στσερμπάκωφ καταλήγει: Ένας από τους συναρπαστικότερους γρίφους που απασχόλησαν ποτέ το ανθρώπινο μυαλό, είναι η διερεύνηση αυτού του «κάτι», που έθεσε σε τροχιά τη Σελήνη γύρω από τη Γη, υπολογίζοντας το δυσανάλογο μεγάλο μέγεθός της, τον τρόπο περιφοράς της, την απόσταση της από τη Γη και την ταχύτητά της. Το πρόβλημα αυτό απασχολεί ότι εκλεκτότερο διαθέτει η σύγχρονη επιστήμη στον τομέα της αστρονομίας και της αστροφυσικής!...» Είμαστε βέβαιοι λοιπόν.....ότι οι δύο Σοβιετικοί επιστήμονες βρήκαν κιόλας τη λύση ετούτου του γρίφου…! «Το Εσωτερικό της Σελήνης πρέπει να είναι γεμάτο τεράστιες σπηλιές. Μέσα στις σπηλιές αυτές πρέπει να υπάρχει ατμόσφαιρα και στο κέντρο τους από μία μεγάλη λίμνη… Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως το εσωτερικό της Σελήνης είναι Κούφιο!...» ...Χ. Τζ Ουέλλς (1901) Υπάρχουν όμως ακόμη κάποια ερωτήματα τα οποία χρήζουν απαντήσεων και είναι τα εξής:
1) Γιατί η περίεργη πυκνότητα της Σελήνης οδηγεί στο συμπέρασμα πως το εσωτερικό της είναι κούφιο; 2) Γιατί ένας διάσημος Βρετανός επιστήμονας, προϊστάμενος των σεληνιακών μελετών της Βρετανικής Αστρονομικής Ένωσης, δήλωσε υπεύθυνα πως: «Τα πάντα τείνουν να μας αποδείξουν πως το εσωτερικό της Σελήνης είναι κούφιο, κάτω από τον διπλό φλοιό της που φτάνει σε πάχος 30-40 χιλ.» 3) Γιατί οι περισσότεροι επιστήμονες του κόσμου δεν παραδέχονται πως ένας φυσικός δορυφόρος δεν μπορεί να είναι κούφιος στο εσωτερικό; Γιατί η ένδειξη του κούφιου εσωτερικού της Σελήνης μας οδηγεί στο συμπέρασμα της τεχνητής μετασκευής της; 4) Γιατί οι ερευνητές της ΝΑΣΑ πριν την έναρξη του προγράμματος «Απόλλων», παραδέχτηκαν την πιθανότητα πως ο δορυφόρος μας είναι κούφιος; 5) Γιατί η μελέτη του μαγνητικού πεδίου οδηγεί με τη σειρά της, στο συμπέρασμα πως η Σελήνη είναι κούφια; Γιατί το συμπέρασμα αυτό θεωρείται τρομακτικό; 6) Γιατί τα δείγματα του σεληνιακού εδάφους που έφεραν μαζί τους οι αστροναύτες, αποδεικνύουν κι αυτά πως η Σελήνη είναι κούφια; 7) Γιατί η πτώση των γήινων μηχανημάτων στη Σεληνιακή επιφάνεια (σεληνάκατοι, πύραυλοι, άχρηστα τμήματα διαστημοπλοίων), την κάνουν να αντηχεί σαν μία τεράστια … «καμπάνα» ; Γιατί η Σελήνη πάλλεται μετά από κάθε τέτοια πτώση για τέσσερις ολόκληρες ώρες; Γιατί αυτές οι παρατηρήσεις μας οδηγούν και πάλι στο συμπέρασμα ότι η Σελήνη είναι Κούφια; 8) Γιατί οι μελέτες της περιστροφής της Σελήνης, αποτελούν μία πρόσθετη ένδειξη πως είναι κούφια; 9) Ποιές ενδείξεις υπάρχουν πως η ΝΑΣΑ πραγματοποίησε απόρρητες μελέτες για να εξετάσει το ενδεχόμενο να υπάρχουν μεγάλες τρύπες ή σπηλιές στο εσωτερικό της Σελήνης; Γιατί το έκαναν αυτό και το κρύβουν; 10) Γιατί οι μελέτες της κλίσης του άξονα της Σελήνης απέδειξαν πως τα πυκνότερα στρώματα του όγκου της βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια; Γιατί οι μελέτες αυτές αποδεικνύουν πως η Σελήνη είναι κούφια και γιατί τα συμπεράσματά τους αποσιωπήθηκαν; Γιατί όλες αυτές οι ενδείξεις ενισχύουν τη θεωρία του…τεχνητού διαστημοπλοίου; 11) Γιατί το σύνολο των ενδείξεων μέχρι στιγμής, συγκλίνουν προς το συμπέρασμα ότι η Σελήνη είναι ένας τεχνητά μετασκευασμένος δορυφόρος;

Οι απαντήσεις όταν θα δοθούν...θα έχουν αλλάξει άρδην και την κατάσταση που επικρατεί πάνω στον πλανήτη μας.
Όταν συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το (κοντινό) αντικείμενο...είναι φτιαχτό και καθορίζει τις σε μεγάλο βαθμό τις (τύχες) της Γαίας...σίγουρα θέλει αρκετό «χρόνο» για να το χωνέψεις...πόσο μάλιστα...που ο κοσμάκης....εύκολα τρώει το κάθε παραμύθι που του πασάρουν....αυτοί οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα συμφέροντα να συμπεριφέρονται μ’ αυτόν τον τρόπο.
Ανοίξτε τα ΜΑΤΙΑ σας σε κάθε πληροφορία...που κάνει «κλικ» μέσα σας και αναρωτηθείτε...γιατί μας χτυπάνε αλύπητα...όχι για τη χώρα μας και την οικονομία μας...είναι ακριβώς ότι ξέρουν ότι οι πρώτοι άποικοι της Γης ήταν οι Έλληνες...που ήρθαν και χαρτογράφησαν....όλον τον πλανήτη και δώσανε τα φώτα του Πολιτισμού....και κατόπιν των άλλων φυλών εισβολέων....που ήρθαν μεταγενέστερα....και έκαναν τον πλανήτη....δική τους χρήσης...εξαλείφοντας ή προσπασθώντας...άλλοτε αντιγράφοντας και άλλοτε διαστρεβλώνοντας την ελληνική Παιδεία...το λίκνο του Πολιτισμού.
Δεν υπάρχει ΤΥΧΑΙΟ....αλλά όμως να ξέρετε ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ  αυτήν την στιγμή σε όλον τον πλανήτη ΕΛΛΗΝΕΣ....που ήρθαν για να υπερασπίσουν και να μονομαχήσουν για την επικράτηση του ΦΩΤΟΣ του ΖΩΟΦΩΡΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΥ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝΤΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ....για την ΑΛΛΑΓΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ


ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΦΙΓΕΝΗΣ (Ε.Ι.)

ΠΗΓΗ"http://diogeneis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου