ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Ελβετοι επιστημονες: Οι ΑΤΛΑΝΤΕΣ ήρθαν ΑΠΟ τον ΑΡΗ…

Πυραμίδες ΑΤΙΑ
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Έχουμε ακούσει πολλές φορές θεωρίες που συνδέουν τους Άτλαντες και τους αρχαίους Αιγύπτιους με εξωγήινους. Τι γίνεται, όμως, όταν επιστήμονες τους συνδέουν και με τον πλανήτη Άρη;…
Ελβετοί επιστήμονες λένε ότι μπορούν να αποδείξουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας βρισκόταν στον Άρη και επιπλέον ότι οι αστροναύτες της διαπραγματεύονταν με την αρχαία Αίγυπτο για ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα!


Εκείνο που φαντάζει ακόμα πιο απίστευτο, είναι πως ισχυρίζονται ότι έχουν τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονται για να αποδείξουν ότι ο θρυλικός βασιλιάς Τουταγχαμόν πέθανε με θεαματικό τρόπο σε μία συντριβή κάποιου διαστημικού λεωφορείου, το οποίο ήταν επανδρωμένο με πλήρωμα εξωγήινων…Ελβετοί επιστήμονες λένε ότι μπορούν να αποδείξουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας βρισκόταν στον Άρη και επιπλέον ότι οι αστροναύτες της διαπραγματεύονταν με την αρχαία Αίγυπτο για ένα πολύ σημαντικό χρονικό διάστημα!
«Η ίδια η ύπαρξη πολιτισμού στον Άρη φαίνεται πως αυτοκαταστράφηκε ή καταστράφηκε από έναν μετεωρίτη, ενώ η Αίγυπτος ήταν ακόμα στην ακμή της,» είπε ο Δρ Stephan Weisz σε μια συγκέντρωση δημοσιογράφων και επιστημόνων στη Βέρνη της Ελβετίας, το 2009.
Αλλά οι κάτοικοι του κόκκινου πλανήτη φαίνεται πως άφησαν το σημάδι τους, τόσο στη Γη όσο και στην πατρίδα τους… τον Άρη. Υπάρχουν εκπληκτικές φωτογραφίες που ελήφθησαν από αμερικανικούς ανιχνευτές της NASA που δείχνουν καθαρότατα ερείπια ναών στην επιφάνεια του πλανήτη.
Αιγυπτος και Άρης
«Οι Πυραμίδες της Αιγύπτου και οι γνώσεις, παρέα με τις ικανότητες να ταριχεύουν το ανθρώπινο σώμα, είναι σίγουρα το αποτέλεσμα τεχνολογιών που δεν προήλθαν από την Γη, αλλά από κάπου αλλού. Σε αυτή την περίπτωση από τον Άρη. Είναι πεποίθησή μας ότι οι Άτλαντες διαπραγματεύονταν αυτές τις τεχνολογίες με τους Αιγυπτίους για την απόκτηση χρυσού.»
Ο Δρ Weisz και ένας συνάδελφός του, ο αιγυπτιολόγος Conrad Vetsch, είπε ότι πρόσφατα αποκρυπτογραφήθηκαν αιγυπτιακοί κύλινδροί που τους οδήγησε στο συμπέρασμα να πιστεύουν ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν στον Άρη. Ο πάπυρος περιγράφει ένα τεχνολογικά προηγμένο πολιτισμό πέρα ​​από το δικό μας πλανήτη «στον αχανή, μαύρο ωκεανό του διαστήματος.»
Παραπέμπει επίσης σε διαστημικά ταξίδια με την χρήση ενός σκάφους μεταφοράς τύπου «λεωφορείου» ανθρωπόμορφων όντων από ένα μητρικό πλοίο στην επιφάνεια της Γης.
«Στους ερευνητές είναι από καιρό γνωστό ότι οι Αιγύπτιοι γνώριζαν την πτήση καθώς ένα περίτεχνο μοντέλο ανεμοπλάνου βρέθηκε στον τάφο του Tut (Τουτατγχαμόν),» ανέφερε επίσης ο Δρ Weisz.
ανεμοπλάνο Αίγυπτος
Και συνεχίζει λέγοντας πως «Υπό το φως των πληροφοριών που συγκεντρώθηκαν από τους παπύρους, βλέπουμε τώρα ότι το ανεμόπτερο ήταν στην πραγματικότητα το αντίγραφο ενός διαστημικού λεωφορείου. Και ήταν ακριβώς ένα τέτοιο διαστημόπλοιο που συνετρίβη με τον Tut επιβιβασμένο…»
σχεδιαγραμμα ανεμοπλάνου
Στο συνέδριο δεν συμφώνησαν όλοι με τις θεωρίες των εμπειρογνωμόνων. Ο Δρ Seth Rausch, ένας Γερμανός ιστορικός, λέει ότι «το πήγαν πολύ μακριά» αποκαλώντας τον πολιτισμό του Άρη ως πολιτισμό των Ατλάντων.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι Αιγύπτιοι ήταν σε επαφή με εξωγήινους,» είπε ο εμπειρογνώμονας. «Αλλά μέχρι να επιθεωρήσουμε πράγματι τα ερείπια στον Άρη, δεν υπάρχει σαφής τρόπος να γνωρίζουμε αν αυτά αποτελούν απομεινάρια της Ατλαντίδας», επεσήμανε.
«Κατά τη γνώμη μου, αν η Ατλαντίδα υπήρχε, υπήρχε εδώ στη Γη», συμφώνησε μαζί του και ο Νορβηγός αστρονόμος Elling Gade.
«Η Ατλαντίδα θα μπορούσε να ήταν η αποικία ενός εξωγήινου πολιτισμού. Αλλά σίγουρα βρισκόταν σε αυτόν τον πλανήτη», πρόσθεσε.
Μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά; Να υπάρχουν οι πάπυροι που λένε πως συνδέουν την Αίγυπτο με τον πλανήτη Άρη μέσω διαστημικών ταξιδιών; Πόσα ακόμα μπορεί να γνωρίζουν οι επιστήμονες, οι ειδικοί της NASA και τόσοι άλλοι που όμως, δεν τα αφήνουν να βγουν στο φως;…
ΠΗΓΗ"diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου