ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

O μικροσκοπικός δίσκος Γενετικής των Annunaki!



Αυτός ο δίσκος είναι 27 εκατοστά σε διάμετρο, από ένα πολύ σκληρό υλικό, όπως ο γρανίτης.

Το περίεργο είναι ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτιάξεις σχήματα σε αυτό το είδος της πέτρας. Σήμερα, δεν θα μπορούσαμε να φτιάξουμε σε αυτό το μέγεθος με την τεχνολογία που έχουμε!.



Ο δίσκος είναι διακοσμημένος με τα σχέδια που δείχνουν την ανάπτυξη ενός νεογέννητου ανθρώπινου ον, από την αρχή σπέρμα και αυγό μέχρι που παίρνει τη μορφή ενός μικρού μωρού. Περιττό να πούμε ότι αυτό δυνατό να το δούμε μόνο με ένα μικροσκόπιο οπως η φαίνεται στην φωτογραφία. με γυμνό μάτι δεν φαίνονται οι λεπτομέρειες!

Παρακάτω είναι η αναπαραγωγή δύο ανθρώπων, με τα γεννητικά τους όργανα. Αυτό είναι μόνο στην πλευρά Α. Πλευρά Β περιέχει σχέδια της ψάρια, βατράχια, φίδια, αφηρημένα στοιχεία,οπως φαίνεται να είναι ένας πατέρας με το γιο του.


Ενδιαφέρον, δεν είναι; Είναι ένας μικροσκοπικός δίσκος πάνω από 12.000 χρόνια, σε ένα υλικό που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί,άλλα και να επεξεργαστεί! με επιγραφές που δείχνουν να έχουν μια γενετική βιβλίο βιολογίας από έναν άγνωστο πολιτισμό .








Γνωρίζουμε ότι ανήκει στον Jaime Gutierrez, καθηγητή βιομηχανικού σχεδιασμού γνωστό στην Κολομβία.μια εκδοχή λέει ότι το αγόρασε από έναν αγρότη που το βρήκε όταν όργωνε το χωράφι του,η άλλη ότι αγοραστικέ από κάποιον που μάζευε αρχαία αντικείμενα,, δεν είναι γνωστή η πραγματική καταγωγή του δίσκου ( που βρέθηκε ακριβώς και πότε),το μόνο γνωστό είναι ότι αυτό είναι ένα αυθεντικό κομμάτι σε μορφή και σε τελειότητα. των Annunaki..

ΠΗΓΗ"http://www.awakengr.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου