ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Οι κυβερνήσεις παρακολουθούν κάθε πτυχή της ζωής σου… Μπαίνουν στο σπίτι σου και σαρώνουν τα πάντα…

Οι κυβερνήσεις παρακολουθούν κάθε πτυχή της ζωής σου… Μπαίνουν στο σπίτι σου και σαρώνουν τα πάντα…

Απίστευτες Αποκαλύψεις… Οι κυβερνήσεις παρακολουθούν κάθε πτυχή της ζωής μας; «Μπορούν να πετάξουν πάνω από το σπίτι μας και να σαρώσουν τα πάντα μέσα σε αυτό…» Η αστυνομία γύρω από τη χώρα, χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο την τεχνολογία για την παρακολούθηση Αμερικανών στα σπίτια τους, συχνά χωρίς πιθανή αιτία. Την ίδια ώρα υποστηρικτές της προστασίας δεδομένων προειδοποιούν πως οι Αμερικανοί βρίσκονται στα πρόθυρα του να χάσουν το οποιοδήποτε δικαίωμα της ιδιωτικής τους ζωής από τις τοπικές κυβερνήσεις.

Το τελευταίο σημείο έντασης γι” αυτό το γεγονός ήρθε μετά την αποκάλυψη της «USA Today», σύμφωνα με την οποία υπάρχει ένας αρκετά νέος τύπος ραντάρ που επιτρέπει στην αστυνομία να παρακολουθεί στενά την δραστηριότητα σε κάθε σπίτι που επιθυμούν να διερευνήσει.
«Λέγονται συσκευές ραντάρ Doppler. Αυτό που κάνουν είναι να μπορούν να δουν στο σπίτι. Αν αναπνέετε, είστε ζωντανός ανθρώπινος οργανισμός, μπορούν να πάρουν πραγματικά το περίγραμμα του σώματός σας και να ξέρουν πού είστε», αποκάλυψε ο John Whitehead, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ράδερφορντ και συγγραφέας του βιβλίου “A Government of Wolves: The Emerging American Police State.”
Αυτός ο τύπος ραντάρ έχει χρησιμοποιηθεί χωρίς την επιβολή του νόμου το 2012. Σύμφωνα με τη USA Today, η ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας ήρθε στο φως μετά από την απόφαση ενός ομοσπονδιακού εφετείου στο Ντένβερ για τη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας χωρίς ένταλμα.
Ο Whitehead είπε πως η απόκτηση εντάλματος πριν από τη χρήση του ραντάρ σε μια ιδιωτική κατοικία δίνει συνταγματική κάθαρση, αλλά οι αστυνομικούς που έκαναν χρήση χωρίς να περάσουν από τις κατάλληλες νομικές διαδικασίες είναι ένοχοι αφού παραβιάζουν τα δικαιώματα της ιδιωτικής ζωής των πολιτών.
«Πριν η κυβέρνηση κάνει επιτήρηση, πρέπει να έχει πιθανή αιτία, που σημαίνει κάποια στοιχεία της παρανομίας» εξήγησε. Και συνέχισε: «Με αυτούς τους τύπους των συσκευών, μπορούν να βλέπουν το σπίτι σας και αν είστε εκεί ανα πάσα στιγμή. Αν θέλουν να έρθουν, με αφορμή κάποια παραποίηση του νόμου, μπορούν να το κάνουν ενώ έχετε φύγει. Γνωρίζοντας ότι δεν είστε εκεί και να κατεβάσου όλες τις πληροφορίες από τον υπολογιστή σας ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές».
Σύμφωνα με τον Whitehead, αυτό το ραντάρ είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αποκάλυψε πως μερικά αστυνομικά τμήματα έχουν όπλα λέιζερ που μπορούν να ανιχνεύσουν την παρουσία του αλκοόλ στα αυτοκίνητα… Και τελειώνοντας τόνισε πως πολύ σύντομα θα προχωρήσει σε νέες αποκαλύψεις έτσι ώστε να βοηθήσει και αυτός με όποιο τρόπο μπορεί στην προστασία του Πολίτη…


ΠΗΓΗ"http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου