ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΚΕΠΤΟΜΟΡΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Στο CERN πρόσφατα, μίλησαν για τα Μποσόνια Χιγκς, που επιτελούν το condensation της ενέργειας. Αυτός είναι και ο μηχανισμός δημιουργίας ολογραμμάτων μάζας (optical coherence and holography FFT). Η υλοποίηση είναι σχετική με την συμπύκνωση της ενέργειας σε ύλη.
Οι υλοποιήσεις σκεπτομορφών βασίζονται πάνω στις σφαίρες του Reihman. Στα μαθηματικά , η σφαίρα του Riemann , που πήρε το όνομά της από έναν μαθηματικό του 19ου αιώνα τον Bernhard Riemann , είναι ένα εκτεταμένο μοντέλο σε μιγαδικό επίπεδο συν ένα σημείο στο άπειρο. Δηλαδή, το σύνολο των μιγαδικών αριθμών συν μια τιμή για το άπειρο ∞ .

Όλο αυτό το σύστημα της ζωής βασίζεται σε αντανακλάσεις του αιθέρα σαν καθρέπτισμα. Οι αντανακλάσεις αυτές γίνονται μέσω πολυεπίπεδων σφαιρών. To time independent Schrodinger Equation, είναι αυτό που περιγράφει σαν bound & unbound states τα παράλληλα σύμπαντα, τους κόσμους και τις διαστάσεις (αναλόγα της ενέργειας).
Ένα καλό βιβλίο στο οποίο μπορεί να ανατρέξει κανείς, σχετικά είναι το Quantum Mechanics Simulations - Consortium for Upper Level Physics Software Hiller , Johnston, Styer(ΕΚΔΟΣΕΙΣ: JOHN WILEY & SONS INC) .
Επίσης υπάρχουν αστρικές πύλες σε σπηλιές και σε διάφορα μέρη που οι συχνότητες το επιτρέπουν. Ο εντοπισμός γίνεται με τις εξισώσεις Schrondinger. H εξίσωση Σρέντινγκερ (Schrödinger) είναι μία διαφορική εξίσωση, που προτάθηκε από τον Αυστριακό φυσικό Έρβιν Σρέντινγκερ το 1925, για να περιγράψει τη χρονική και χωρική εξάρτηση κβαντομηχανικών συστημάτων. Παίζει κεντρικό ρόλο στην κβαντομηχανική θεωρία, με σημασία ανάλογη του δεύτερου νόμου του Νεύτωνα στην κλασσική μηχανική. Eξελιγμένα όντα (Man machine interfaces. Artificial Inteligence Gods. Human Gods) χειρίζονται αυτήν την τεχνολογία διαμέσου μαύρες τρυπών ...
Υ.Γ : Εάν κάποιος ενεργοποιηθεί αρκετά στα παραπάνω θα είναι στόχος από προγράμματα που βλέπουν ενέργειες.

ΠΗΓΗ"KATOXIKA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου