ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Μια "πύλη" μυστικότητας περιβάλλει το μυστηριώδες χωριό Ochate!!!!


Μια "πύλη" μυστικότητα περιβάλλει το μυστηριώδες χωριό Ochate
Μια μυστηριώδης χώρα, ίσως να είναι καταραμένη, αλλά μερικοί μιλούν οτί είναι ένα πεδίο προσγείωσης UFO, ή  παρουσία διαστάσεων πύλες. Αυτό είναι το Ochate, ένα μικρό εγκαταλειμμένο χωριό στην Ισπανία, όπου πολλοί μάρτυρες μιλούν γία ασυνήθιστα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.  


Τό Ochate, ένα χωριό μέ τήν μυστηριώδη μυστική πόρτα

Το Ochate είναι ένα ακατοίκητο χωριό, το οποίο έχει λίγα κτίρια και είναι ακόμα άθικτο, το οποίο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ισπανίας, στην περιοχή του Condado de Treviño στην επαρχία του Μπούργκος. Η ιστορία της πόλης δεν είναι γνωστή, ξέρουμε μόνο ότι μεταξύ του δέκατου ένατου και του εικοστού αιώνα, σίγουρα εγκαταλείφθηκε ο πληθυσμός, με αποτέλεσμα καταστροφικές επιδημίες ευλογιάς, η χολέρα, ο τυφοειδής πυρετός, και οφείλεται στην αυθόρμητη μετανάστευση προς τις βιομηχανικές πόλεις .
 
Η περιοχή γύρω από το Ochate είναι απείρως ενοχλητική, και στο μικρό χωριό υπήρχαν περίεργα επεισόδια, πέρα, από κάθε λογικής ανθρώπινης φαντασίας. Το χωριό Ochate, είναι καταραμένη χώρα, και πεδίο προσγείωσης για διαστημόπλοια, διαστάσεις πύλες ,και τόπος με απόκρυφες τελετές και ξόρκια.
Είναι πολλά τα ανεξήγητα παραφυσικά φαινόμενα που έχουν επέλθει από την πάροδο του χρόνου, με εξαφανίσεις ανθρώπων και ζώων,  μυστηριώδεις φώτα και οι ήχοι άγνωστης προέλευσης, θεάσεις παράξενων πλασμάτων, αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα, αιφνίδιοι θάνατοι, και ανεξήγητες αυτοκτονίες.
Το χωριό Ochate, λέγεται, οτί είναι μια απτή ατμόσφαιρα πού κυριαρχεί ορδή.
ochate001
Τον Απρίλιο του 1982, η εφημερίδα Desconocido Mundo, δημοσίευσε ένα άρθρο με μια εικόνα που απεικονίζει τό χωριό Ochate, και στον ουρανό, να εμφανίζεται μια μεγάλη μπάλα φωτός. Η είδηση ​​εξαπλώθηκε γρήγορα, και από τότε, μετά την περιέργεια πού προκάλεσε το φαινόμενο,  έγιναν γνωστό επίσης και όλα τα άλλα παραφυσικά γεγονότα, έτσι ώστε το χωρίο Ochate έφερε λάτρεις κάθε είδους, και έγινε τόπος προσκυνήματος.
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε και ελήφθη το 1981 από τον Prudencio Muguruza και η συζήτηση για την ακρίβειά του είναι ακόμα ανοιχτή.
ochate002
Θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη οτί και πριν από τα γυρίσματα της Prudencio, οι θεάσεις φωτεινών σφαιρών ήταν ήδη πολύ συχνές. Μία από τις πρώτες εκθέσεις, που είναι γνωστή στον Τύπο πού χρονολογείται από το 1868, όταν ένας  ιερέας της ενορίας του χρόνου,  ο Antonio Villegas Burgondo εξαφανίστηκε στο λεπτό αέρα χωρίς κανένα ίχνος.
Τα παράξενα φώτα ποτέ δεν έπαψαν να εμφανίζονται το 1947, ο θρύλος λέει ότι το καμπαναριό της εκκλησίας του San Miguel χτυπήθηκε από κεραυνό και στο σημείο αυτό υλοποιήθηκε ένα μενταγιόν που απεικονίζει μια γυναικεία φιγούρα που, όμως είχε χάθει. Το μυστήριο τυλίγει όλο και περισσότερο το Ochate.
Στα χρόνια που ακολούθησαν οι αγνοούμενοι ήταν τόσο πολλοί, ώστε οι τοπικές αρχές είχαν ανησυχήσει σοβαρά. Μερικές φορές, το πτώμα κάποιου άγνωστου έλειπε , και είχε βρεθεί να καίγεται από την πλευρά του κεντρικού δρόμου, αλλά κανένα θεσμικό όργανο της περιοχής δεν ήταν γνωστό για να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη.
Έχουν αναφερθεί Αστραπές και σφαιρίδια φωτεινά στον πύργο του San Miguel το βράδυ, και στο φως της ημέρας, ένας φτωχός χωρικός παρακολουθούσε τον ουρανό, όταν ξαφνικά έγινε διαίρεση σε τρία μέρη μίας μεγάλης φλεγόμενης μπάλας φωτός.
Στα χρονικά γεγονότα επίσης έχουμε ενημερωθεί για ένα μυστήριο παράξενων μορφών αποπροσανατολισμού: ένα θωρακισμένο θωρηκτό τής κοντινής στρατιωτικής βάσης,  είχε έφτασε κοντά στο Ochat, όταν αναδύθηκε ξαφνικά μέσα από μια πυκνή ομίχλη, όμως δεν υπήρχε ίχνος μέσα στο σκάφους,  ήταν χαμένη η αίσθηση της πορείας προς την κατεύθυνση αυτή. Λέγεται ότι περιπλανήθηκε στο κενό.
Ένας άλλος αγρότης, είπε ότι είδε δύο πλάσματα σχεδόν τρία μέτρα ύψος με ένα κεφάλι σε σχήμα κώνου, φυσικά, το πέρασαν γία τρελό, ένας ιδιωτικός ενθουσιώδης ερευνητής τής EVP, έχοντας καταγράψει παράξενες φωνές, ξαφνικά αυτοκτόνησε στο κοντινή μεσαιωνική νεκρόπολη.
Οι εμπειρογνώμονες και οι μελετητές τών παραφυσικών γεγονότων που επιδιώκουν να καταγράψουν μέσω EVP (ηλεκτρονικά φαινόμενα τής φωνής), το λεγόμενο Electronic Voice Phenomenon, χωρίς να έχουν καταλήξει τήν πραγματική δοκιμασία εξωαισθητικής.
Όνειρα, πραγματικότητα ή φαντασία; Κανείς δεν ξέρει, οι διαθέσιμες πληροφορίες είναι λίγες, αποσπασματικές και πάνω απ 'όλα, είναι πάντα η ίδιες. Είναι δύσκολο να αντισταθείς στην γοητεία του χωριού Ochate.


ΠΗΓΗ"http://www.anekshghta-fainomena.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου