ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ
Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ..


— Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και όλα δείχνουν πως η ροή των γεγονότων τείνει να τις καταστήσει εκτός ελέγχου και με διαστάσεις απρόβλεπτες, τόσο για τους θλιβερούς τους πρωταγωνιστές, όσο βεβαίως και για τους ίδιους τους χορογράφους τους… 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
   — Οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η φούσκα του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, κατακρημνίζονται με πάταγο, και οι βασικοί τους εκφραστές αποκαθηλώνονται γυμνοί και ένοχοι μπροστά στα μάτια μιας κοινωνίας εκβιαζόμενης που καταδικάζεται στην απόλυτη δυστυχία.
θέτει τη χώρα μπροστά σε μια νέα κατάσταση,
Κυρίαρχο… Το ενδεχόμενο της πολιτικής εκτροπής
  — Το πολιτικό σύστημα…
δυο κορυφαίες δυσκολίες

  • Η πρώτη αφορά στη στρατηγική επιλογή των χορογράφων, να ρίξουν στον Καιάδα της σχεδιαζόμενης ανασύστασης, και ορισμένα… πολιτικά ανδρείκελα αλλά και συγκεκριμένα επιχειρηματικά τζάκια. Μόνο που η πολυεπίπεδη αλληλοσύνδεση αυτής της ιδιότυπης πολιτικοοικονομικής συμμορίας, καθιστά προδήλως αδύνατη την ελεγχόμενη διαχείριση αυτής της υπόθεσης, ακόμη και από τους ίδιους της τους εμπνευστές.
  • Η δεύτερη σχετίζεται με τις ανεξέλεγκτες πλέον προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπο το δικαστικό σώμα, το οποίο πια εκ των πραγμάτων – και όχι βεβαίως γιατί διαπρέπει σε αμεροληψία (άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόκειται για το ίδιο δικαστικό σώμα που μπροστά στους δολοφονημένους του χρηματιστηρίου απεφάνθη ότι ο δολοφόνοςείναι… ανύπαρκτος, και στο «συνταγματικό» κατά τη γνώμη της μνημόνιο, διέκρινε ψήγματα αντισυνταγματικότητας μόνο όταν θίχτηκαν τα δικά του αναδρομικά.) Αυτό λοιπόν το δικαστικό σώμα, δυσκολεύεται πλεον να λειτουργήσει πυροσβεστικά ταμπουρωμένο πίσω από την …αηδία του «νομικού πολιτισμού» τον οποίο συνήθως επικαλείται. Αλλά πολύ περισσότερο δυσκολεύεται να χρεωθεί με τους χειρισμούς του, την προκλητική συγκάλυψη, καραμπινάτων και ακραίων εθνικών εγκλημάτων.
Το στίγμα των γεγονότων όμως είναι αμείλικτο. Το απόστημα που έσπασε ξεπερνά σε βρωμιά ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, και πλέον κάθε απόπειρα επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού, φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με καινούρια απρόβλεπτα δεδομένα.
Δείτε τί λέγαμε και πως οι εξελίξεις μας δικαιώνουν…

Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ…

ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ «ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ»

Οι μέθοδοι διοίκησης
  • Κανείς πλέον δεν μπορεί να συγκαλύψει το γεγονός
  • Κανείς πλέον δεν μπορεί να εθελοτυφλήσει, όταν είναι αδύνατον πια να συγκαλυφθεί το γεγονός
  • Δεν μπορεί πλέον να αποκρυβεί πως τη στιγμή που συνετελέσθη η αγοραπωλησία της ντροπής, ο ολετήρας του Έθνους (ΓΑΠ), παζάρευε
  • Δύσκολα πλέον μπορεί να παραβλέψει κανείς πως η αμαρτωλή ιστορία της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ,
  • Δύσκολα πια μπορεί να σιωπήσει κανείς όταν έρχεται αντιμέτωπος με την παρέλαση εκατομμυρίων στις μίζες των εξοπλισμών, και διακρίνει
  • Και φυσικά η απόλυτη συνενοχή Σαμαρά σ αυτή τη θλιβερή ιστορία, αποκαλύπτεται πλέον
Με δυο λόγια, οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίχτηκε η φούσκα του μεταπολιτευτικού πολιτικού συστήματος, κατακρημνίζονται με πάταγο, και οι βασικοί τους εκφραστές αποκαθηλώνονται γυμνοί και ένοχοι μπροστά στα μάτια μιας κοινωνίας εκβιαζόμενης που καταδικάζεται στην απόλυτη δυστυχία.
Ποιος μπορεί επομένως να σιωπήσει και κυρίως ποιος και πού μπορεί να βρει τη δύναμη προκειμένου να επιχειρήσει να συγκαλύψει την απόλυτη και καθολική τους ενοχή???
Οι εξελίξεις λοιπόν είναι ραγδαίες… Καθίστανται εκ των πραγμάτων απρόβλεπτες… Και οι πρωταίτιοι της καταστροφής κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει την επόμενη ώρα.
Ίσως είναι η στιγμή που η ιστορία παίρνει την εκδίκησή της για λογαριασμό μιας πατρίδας κι ενός λαού που ταπείνωσαν με τρόπο ύπουλο και καθ όλα ανήθικο, 
συνυπάρχει και ένα επικίνδυνο φορτίο,
Η βρωμιά είναι πολλή… Οι αποκαλύψεις είναι ανεξέλεγκτες… Ο τρόπος που έδρασαν οι πρωταγωνιστές διέπεται από πρωτοφανή προκλητικότητα… Και πλέον τα γεγονότα τίθενται εκτός του ελέγχου, ακόμη και εκείνων που επεδίωξαν να αποκαθηλώσουν τα κραυγαλέα πολιτικά και οικονομικά τζάκια του τόπου.
Το «μαξιλάρι» της τρομοκρατίας είναι το επικίνδυνο φορτίο… 
Και έχει ήδη τοποθετηθεί σε θέση δεσπόζουσα, έτοιμο να χρησιμοποιηθεί για τον κατάλληλο επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, και για τη δημιουργία βολικών προϋποθέσεων προκειμένου να χαλιναγωγηθούν οι πολιτικές εξελίξεις.
Το τονίσαμε έγκαιρα – και είμαστε οι μοναδικοί που από τη πρώτη στιγμή επιμείναμε -
Μπήκαμε πλέον για τα καλά στον αστερισμό της ανεξέλεγκτης δράσης πρακτόρων, μυστικών υπηρεσιών και ξένων κέντρων,
Δείτε χαρακτηριστικά τι λέγαμε στα παρακάτω δύο άρθρα μας:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ

Συνοψίζοντας…
Το σενάριο της πολιτικής εκτροπής τίθεται πλέον εκ των πραγμάτων στην ημερήσια διάταξη από πολιτικά , οικονομικά, ντόπια στρατιωτικά αλλά και ξένα κέντρα, με στόχο διπλό:
Να μπει στον γύψο η ταπεινωμένη και δυστυχισμένη κοινωνία πριν βρει τον τρόπο να δώσει πολιτική διέξοδο στην πολιτική της οργή. Και…
Να καθηλωθούν στην καλύμπρα συγκεκριμένων επιλογών οι εξελίξεις συνολικά στον τόπο μας.
ΚΑΙ στόματα θα βουλώσει ΚΑΙ το πολιτικό σοκ θα επιβάλει για να δρομολογηθούν εξελίξεις βολικές
Αχυράνθρωποι του συστήματος θα θυσιαστούν
«Αριστερά» – ο παράγων «μηδέν»…
Που αν αφυπνιστεί, μπορεί να βάλει οριστική ταφόπλακα στα επικίνδυνα σχέδια τους. Και δε μιλάμε φυσικά για την ενσωματωμένη στις λογικές του συστήματος νεοταξίτικη «Αριστερά», που συνιστά μέρος του προβλήματος και όχι τη λύση του.
Μιλάμε για την Αριστερά που οφείλει να εγκαταλείψει
Μιλάμε για την Αριστερά που οφείλει να πάρει στα χέρια
Αλλά μαζί μ αυτούς κι όλοι εκείνοι που ολιγώρισαν, και αρνήθηκαν πεισματικά  να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΠΗΓΗ"THE SECRET REAL TRUTH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου