ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!!!!


Σκεπτομενη λιγο αναρχικα .....και λιγο φιλοσοφημενα ....ανακαλυψα μεσα απο το ευρος και το πλατος της πολιτκης μας ζωης ποσο δυσκολο θα πρεπει να ειναι να κυβερνας εναν τοπο. Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες μεν, συνοστισμος για μελλοντες πρωθυπουργους δε.
Τι ειναι αυτο που κανει ολους αυτους να θελουν να κυβερνησουν μια χωρα που ψυχωραγει?
Μα φυσικα ολοι αυτοι νομιζουν οτι ειναι οι σωτηρες  της Ελλαδος,και ο καθενας τους ξεχωριστα σαν ενας συνχρονος Περικλης θα φερει ξανα μια χρυση εποχη.
Με σπουδες στα καλυτερα Πανεπιστημια της Ευρωπης και της Αμερικης,με  πτυχεια και διδακτορικα ,καταφεραν μεσα σε τρεις δεκαετιες να αλαξουν την Ελλαδα με την ιστορια των χιλιαδων χρονων,και απο μια χωρα του φωτος δοξασμενη σε μηκη και πλατη του πλανητη σημερα  η λεξη και μονο Ελλαδα να ηχει αρνητικα στα αυτια ακομα και των τριτοκοσμικων χωρων.....
Μα θα μου πειτε ηταν το σχεδιο ετσι...ποιοι τον σχεδιασαν?....αυτοι που σχεδιαζαν παντα....
Και ο λαος απαθης θεατης  στο θεατρο του παραλογου..... Καθηλωμενος στις αναπαυτικες πολυθρονες αγορασμενες με δανεια, περιμενει τον επομενο πρωθυπουργο να αναγκειλει τα νεα μετρα της τροικας.
Η Ελλας ξεπουληθηκε, δεν ξεπουλιετε πλεον,ορυκτος πλουτος,μνημεια,νησια,κρατικη περιουσια,(τωρα η τροικα ζηταει και την εκλησιαστικη περιουσια)πολιτισμος,ολα στην υπηρεσια της ανωτερης ταξης.Χαιρετε βασιλεις της Μασσωνιας .....την ψυχαρα του Ελληνα δεν θα την χαρειτε ειναι δεμενη με το Θειο!!!!
Στο ξυπνημα του Ελληνα ,να τρεμουν οι μοναρχες.

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!

αναρτηθηκε απο...
Μαρια Λιαπη Δασκαλακη...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου