ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Η δημιουργία της Άριας Φυλής και η Αποκάλυψη

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ
Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητη μια μικρή παρένθεση, για να γίνει κατανοητό ότι στις υπόγειες εγκαταστάσεις οι Ναζί επεδίωκαν όχι μόνο την τελειοποίηση των ιπτάμενων οχημάτων τους, αλλά και την δημιουργία του Υπεράνθρωπου.

Η νέα γενιά υπεράνθρωπων θα είχε ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, το ύψος τους θα ξεπερνούσε το 1.90 μ. και η μυϊκή τους δύναμη θα ισοδυναμούσε με τριών ανδρών. Η πραγματοποίηση αυτών των απόρρητων σχεδίων γινόταν σε ειδικές εγκαταστάσεις οι οποίες βρίσκονταν αρκετά μέτρα κάτω από τη γη ή σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο εσωτερικό βουνών! Μιλάμε δηλαδή για ένα είδος «κοίλης γης», όπου οι Γερμανοί μελετούσαν και κατασκεύαζαν υπερσύγχρονα όπλα. Είναι γνωστό άλλωστε πως το 1938, ο Μπάρμαν, έπειτα από διαταγή του Χίτλερ, χαρτογράφησε όλα τα βουνά, τα ορυχεία και τις σπηλιές όπου θα μπορούσαν να δημιουργηθούν υπόγειες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Για την κατασκευή αυτών των εγκαταστάσεων, υπολογίζεται ότι χρησιμοποιήθηκαν περίπου 250.000 εργάτες, οι οποίοι πιθανότατα στη συνέχεια θανατώθηκαν. Εκτεταμένες υπόγειες εγκαταστάσεις των Ναζί έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα στην Αυστρία, τη Βόρεια Ιταλία και τη Βαυαρία. Σήμερα πληθαίνουν οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι το ¨επόμενο Ράιχ προετοιμάζεται κάτω από το έδαφος¨ ¨Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν το τέλος τον πολέμου, μικρές πόλεις και χωριά της Γερμανίας ερημώθηκαν εντελώς! Πολλά παιδιά ακόμη, χάθηκαν μυστηριωδώς από νοσοκομεία και ιδρύματα¨, λέει ο Γουίλιαμ Χάρμπινσον.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Βρετανοί ανακάλυψαν πολλά εργοστάσια κατασκευής UFO κάτω από τη γη, ενώ εκεί βρέθηκαν επίσης διάσημοι Γερμανοί επιστήμονες όπως ο Βέρνερ Φον Μπράουν και ο Κουρτ Ντάβις, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν την έναρξη του πολέμου. Άλλο ένα μυστήριο που απασχολεί τους ερευνητές μέχρι σήμερα. είναι το ότι το 1945 επίσης, εξαφανίστηκε στη Γερμανία ένας μεγάλος αριθμός υποβρυχίων και αεροσκαφών με προορισμό, όπως πιστεύεται, την Λατινική Αμερική.

Πολλοί Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους Συμμάχους, αποκάλυψαν πως ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, τα απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και οι χάρτες που αφορούσαν τους ιπτάμενους δίσκους και τις εγκαταστάσεις της Ανταρκτικής, μεταφέρθηκαν από μέλη της ομάδας Βριλ στις βαλτικές χώρες. Αποκάλυψαν μάλιστα τους κωδικούς των 2 υποβρυχίων που τα μετέφεραν, το υ-530 και το υ-977. Την αποστολή συνόδευαν ανώτατα στελέχη των 58. Τα υποβρύχια που μετέφεραν τα απόρρητα έγγραφα εξαφανίστηκαν για μήνες στους κόλπους της Βαλτικής, για να επανεμφανισθούν σε ένα λιμάνι της Αργεντινής στα τέλη του 1945. Η Αργεντινή εθεωρείτο ουδέτερη χώρα από τους Ναζί, γι' αυτό μετά το τέλος του πολέμου, εγκαταστάθηκαν εκεί πολλοί εγκληματίες πολέμου.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι η κυβέρνηση της Αργεντινής πιέστηκε από τους Αμερικανούς να συλλάβει τα πληρώματα των δύο υποβρυχίων.
Λίγο αργότερα, οι αμερικανικές και βρετανικές Υπηρεσίες, θα ανέκριναν για μέρες όλους όσους βρίσκονταν μέσα στο u-530 και στο u-977. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η είδηση για τον θάνατο του Χίτλερ θεωρήθηκε ψευδής - αρχικά τουλάχιστον - και υπήρξαν φόβοι ότι ο Γερμανός ηγέτης και κορυφαίοι συνεργάτες του όπως ο Μάρτιν Μπάρμαν, είχαν καταφύγει είτε στην Ανταρκτική είτε στη Λατινική Αμερική με υποβρύχια. Οι Σύμμαχοι επίσης φοβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ. Όπως ισχυρίστηκε στο ΤΜ ο κ. Γ. Χάρμπινσον (σε ηλεκτρονική επικοινωνία που είχαμε μαζί του), οι Αμερικανοί έστειλαν τα 40 πλοία και τους 4.000(!) στρατιώτες υπό την ηγεσία του Ναυάρχου ritchard byrd με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής(!), αλλά στην πραγματικότητα για να καταστρέψουν τη γερμανική βάση. Πρόκειται για τη συνωμοσιολογική ερμηνεία της περίφημης αποστολής του Ναυάρχου byrd. Ο byrd είχε στη διάθεση του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Τι είχε συμβεί; Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα ιπτάμενων δίσκων. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν την άφιξη στην Ανταρκτική, καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα. Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των Γερμανών, οι αμερικανικές Υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή.

Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να ¨παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβοννα¨. Όσον αφορά τον Ναύαρχο Μπερντ, πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία. Όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιο του εξαφανίστηκαν περιέργως, ενώ ο ίδιος λέγεται ότι κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του...

Στις ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι ο ¨πόλεμος των πόλων¨ έληξε με νίκη των Αμερικανών και πλήρη καταστροφή της γερμανικής βάσης, ενώ οι πληροφορίες που έχουμε από την Ευρώπη είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Μιλούν δηλαδή για ολοκληρωτική υποχώρηση του εκστρατευτικού σώματος του Μπερντ. Ακολούθησαν κατασκοπευτικές αποστολές στην Ανταρκτική και πρόσφατα καθιερώθηκε η συνεχής παρατήρηση της από δορυφόρους. Πράκτορες της ΟΙΑ πάντως αποκάλυψαν πως αμέσως μετά την επιστροφή του Μπερντ, ο ίδιος ο Ναύαρχος και οι αξιωματικοί του πρότειναν στην Αμερικανική Κυβέρνηση να βομβαρδίσει με πυρηνικές βόμβες τη ν Ανταρκτική! Πολλοί και έγκυροι ερευνητές - ανάμεσα τους και Γερμανοί - πιστεύουν ότι οι Γερμανοί πρέπει να διατηρούν μέχρι σήμερα τη βάση κάτω από την Ανταρκτική. Προσοχή όμως: η ομάδα Βριλ και οι Ναζί και όχι η Γερμανία, η χώρα - μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξάλλου, οι τόνοι χρυσού που «έκαναν φτερά» από τη Ράιχμπανκ, πιστεύεται ότι χρηματοδοτούν μέχρι σήμερα τις έρευνες! Έτσι, σύμφοονα με τους παραπάνω Γερμανούς ερευνητές και επιστήμονες, τουλάχιστον ένας ιπτάμενος δίσκος που η ταχύτητα του ξεπερνά τα 1000 ΜΡΗ και μπορεί να πετάξει σε ύψος άνω των 40.000 ποδιών, έχει εμφανιστεί πάνω από τους ουρανούς της σημερινής Γερμανίας! 



ΠΗΓΗ"
THE SECRET REAL TRUTH 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου