ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΙΝ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ!!! -


Στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες 18 Αυγούστου αποκαλύπτονται όλες οι τελευταίες εικόνες 
τρισδιάστατης απεικόνισης από το βυθό της Βαλτικής θάλασσας του σημείου που έχει απασχολησεί. Μπορούμε να πούμε ότι η μορφολογία δείχνει κάποια συντριβή που έγινε στο σημείο, άγνωστα πόσα χρόνια πριν... Η εικόνα προέρχεται από Multibeam Sonar και η χρωματική κωδικοποίηση της είναι: Ζεστά χρώματα (κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο) όπου αντιστοιχούν σε μικρότερο βάθος του νερού, ενώ ψυχρά χρώματα (πράσινο, μπλε, μοβ) δείχνουν τα μεγαλύτερα βάθη. Στο βίντεο θα ακούσετε τις φωνές των δυτών: Stefan Hodgeborn, Peter Lindberg και Dennis Asberg.

Σχόλιο: Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το αντικείμενο θα έπεσε με ασύλληπτη ταχύτητα, όταν προσέκρουσε στον πυθμένα και στην συνέχεια έσκισε κυριολεκτικά στα δύο το βουνό... Γνωρίζοντας πως στην θάλασσας η επιβράδυνση των αντικειμένων γίνεται γρηγορότερα, αναρωτιέμαι την ταχύτητα του αγνώστου αντικειμένου που κατέπεσε εκεί.



Να σημειώσω πως η ερευνητική ομάδα δέχεται δωρεές διότι το κόστος κάθε αποστολής είναι μεγάλο. Είναι καλό να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε... Ίσως η γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας να ξεκινήσει από την αποκάλυψη των ευρυμάτων στην Βαλτική.

ΠΗΓΗ"ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου