ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Το φαινόμενο καθίζησης της Γης «χτύπησε» ξανά στις ΗΠΑ [Εικόνες Βίντεο]


Το φαινόμενο καθίζησης μεγάλων επιφανειών γης «χτύπησε» ξανά στις ΗΠΑ.
Περίπου το 30 τοις εκατό από μία τριώροφη βίλα στο Summer Bay Resort στο Κλερμόντ της Φλόριντα, κατέρρευσε νωρίς τη Δευτέρα. Το κτίριο έχει εκκενωθεί, αλλά οι αρχές εξέφρασαν ανησυχίες ότι και άλλο ένα τμήμα της βίλας βυθιζόταν.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/08) έντρομοι οι ένοικοι ξενοδοχειακού συγκροτήματος κοντά στη Disney World στη Φλόριντα είδαν κυριολεκτικά τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους.
Μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων κατάπιε μεγάλο μέρος του ξενοδοχειακού συγκροτήματος χωρίς πάντως να τραυματιστεί κανείς από τους υπαλλήλους και τους πελάτες.
"Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής ενημερώθηκε η πυροσβεστική ότι είχε σχηματιστεί μια τρύπα διαμέτρου 18 μέτρων και βάθους 4,5 και ότι τρία από τα κτίρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ταλαντεύονταν", εξήγησε η εκπρόσωπος της κομητείας Λέικ, Κέλι Λαφολέτ. "Γύρω στις 3 τα ξημερώματα ένα τριώροφο κτίριο κατέρρευσε εν μέρει" πρόσθεσε.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απομάκρυναν τους 36 τουρίστες που διέμεναν στο κτίριο. Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Πελάτες του ξενοδοχείου είπαν στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WFTV ότι άκουσαν τριγμούς και είδαν τα τζάμια των παραθύρων να σπάνε καθώς εγκατέλειπαν το κτίριο. "Κάποιος χρειάστηκε να πηδήξει από το παράθυρο επειδή η κάσα της πόρτας γκρεμίστηκε. Μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, πέρασαν από το παράθυρο για να σωθούν", είπε η Μάγκι Γκάμρι, αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος.

ΠΗΓΗ"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου