ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Η συντέλεια του κόσμου με τη συμμετοχή και των 4 φυσικών στοιχείων


Η Γη απειλείται από την κοσμική αποκάλυψη, που θα θίξει όλα τα στοιχεία της φύσης: το νερό, τον αέρα, τη γη και τη φωτιά, - προβλέπουν οι καθηγητές του Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου της Άπω Ανατολής της Ρωσίας Αλεξάντρ Πάνιτσεφ και Αλεξάντρ Γκουλκόφ. Η νέα εκδοχή του επερχόμενου τέλους του κόσμου δεν αφήνει.... καμιά ευκαιρία στη Γη.
Οι επιστήμονες αυτοί περιέγραψαν την εικασία τους και την δική τους θεώρηση των βάσεων της δημιουργίας του κόσμου σε βιβλίο με τον τίτλο «Το Απόλυτο και ο άνθρωπος».
Οι επιστήμονες από τη ρωσική ΄Απω Ανατολή μελέτησαν τις γεωλογικές μαρτυρίες τριών καταστροφών - του «παγκόσμιου κατακλυσμού», της εποχής των παγετώνων και της εξαφάνισης των δεινοσαύρων και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλοι αυτοί οι κατακλυσμοί συντελούνταν με βάση το ίδιο σενάριο. Μάλιστα, η αρχή τους συνέπεσε με ένα πρόσκαιρο παγκόσμιο γεγονός, που «ανατίναζε» την βιόσφαιρα και οδήγούσε σε μαζική εξαφάνιση των ειδών.
Οι καθηγητές Πάνιτσεφ και Γκουλκόφ αναζητώντας απάντηση στην ερώτηση για τι γεγονός γίνεται λόγος αναθυμήθηκαν ένα σχεδόν άγνωστο φαινόμενο, που είχε ανακαλυφθεί το 1985 από τον σοβιετικό κοσμοναύτη Βλαντίμιρ Τζανιμπέκοφ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης του, ο κοσμοναύτης διαπίστωσε ότι κατά την κίνηση σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, οι άνθρωποι και τα αντικείμενα κάνουν απροσδόκητες αναστροφές 180 μοιρών του άξονα περιστροφής .
Οι επιστήμονες προϋπόθεσαν ότι το «εφέ Τζανιμπέκοφ» μπορεί να εξηγήσει τις αιτίες των καταστροφών στον πλανήτη Γη. Ίσως έκανε τις ίδιες «τούμπες» σεσυνθήκες έλλειψης βαρύτητας, αλλάζοντας ταυτόχρονα την αξονική κατεύθυνση της περιστροφής της. Αν τώρα περιστρέφεται προς τα αριστερά γύρω από τον άξονά της, δεν αποκλείεται ότι μετά την «τούμπα» μπορεί να αρχίσει να περιστρέφεται προς τα δεξιά.
Η θεωρία της «αξονικής αντιστροφής» εξηγεί επίσης το γιατί ορισμένοι από τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος περιστρέφονται προς την αντίθετη κατεύθυνση έναντι της Γης. Ενδέχεται ότι έκαναν, επίσης «τούμπες», αλλά όχι συγχρονισμένα με τον πλανήτη μας.
Οι συνέπειες της «αξονικής αντιστροφής» της Γης μοιάζουν με τη συντέλεια του κόσμου, τόνισαν οι επιστήμονες Πάνιτσεφ και Γκουλκόφ.Τα δάση και τα εδάφη θα ανυψωθούν στον αέρα, θα πετάξουν σε μεγάλες αποστάσεις και θα πέσουν στις πεδινές περιοχές. Ύστερα από εκατομμύρια χρόνια, αυτές οι τεράστιες χαράδρες θα μετατραπούν σε κοιτάσματα άνθρακα. Μετά την «τούμπα» της Γης, ένα γιγαντιαίο θαλάσσιο κύμα - παρόμοιο με το τσουνάμι – θα σαρώσει τον πλανήτη μας, προκαλώντας «παγκόσμιο κατακλυσμό» από τον οποίο θα σωθούν, κατά τη γνώμη των επιστημόνων, μόνο οι αλπικές περιοχές.
Μετά την «τούμπα» της η Γη θα τρέμει και απ’αυτή θα αναβλύσουν πίδακες φωτιάς και λάβας. Η εκτοξευόμενη στη στρατόσφαιρα τέφρα θα σκεπάσει τον πλανήτη μας από το ηλιακό φως με αποτέλεσμα να επικρατήσει για χιλιετίες μία νέα «εποχή των παγετώνων» και οι περισσότεροι ζωντανοί οργανισμοί θα είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό.
Στη Γη υπάρχουν πολλές αποδείξεις των γεγονότων που είχαν διαδραματιστεί με βάση τέτοιο ακριβώς σενάριο,- θεωρούν οι καθηγητές Αλεξάντρ Πάνιτσεφ και Αλεξάντρ Γκουλκόφ. Μια από τις μαρτυρίες τέτοιων καταστροφών, κατά τη γνώμη τους, είναι τα τεράστια νεκροταφεία των δεινοσαύρων τοποθετημένων σε χιλιάδες σειρές – μήπως δεν είναι μαρτυρία των καταστροφικών τσουνάμι;
«Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφιβάλλουμε ότι τέτοια αλυσίδα των γεγονότων θα συμβεί ξανά» - λένε οι μελετητές από την Άπω Ανατολή. Μα πότε; Σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, οι πλανητικοί κατακλυσμοί συνέβαιναν κατά διαστήματα 23-30 εκατομμυρίων ετών. Ο τελευταίος απ’ αυτούς είχε συμβεί περίπου 25 εκατομμύρια χρόνια πριν. Συνεπώς, μπορούμε να περιμένουμε μια νέα «τούμπα» της Γης κυριολεκτικά κάθε μέρα,- θεωρούν οι καθηγητές Πάνιτσεφ και Γκουλκόφ.
ΠΗΓΗ"ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου