ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ!Καιρική βόμβα δέχτηκε η Ελλάδα 22/1//13 (vid)


Αυτό που έγινε σήμερα στη χώρα μας ήταν μια επίθεση με καιρικά όπλα. Μια επίδειξη ισχύος; Μια προειδοποίηση; Ή απλά ήρθε η σειρά μας να δεχτούμε μια καιρική βόμβα σαν αυτές που έχουν 'πέσει' σε άλλες χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής αλλά και όλης της υφηλίου στην προσπάθεια να μας πείσουν ότι ο πλανήτης κινδυνεύει από την κλιματική αλλαγή;

Η προπαγάνδα εμπλουτίζεται με 'παραδείγματα' προς 'παραδειγματισμό'. Μέρος του πλάνου της Ατζέντα 21 που προσπαθεί να επιβληθεί στους λαούς. Είστε πολλοί κι αναπνέετε. Είστε πολλοί και τρώτε. Είστε πολλοί και επιβαρύνετε τον πλανήτη κι αυτός διαμαρτύρεται με το κλίμα.

Και δώστου χημικοί αεροψεκασμοί και δώστου χειραγώγηση με μικροκύματα, κι όταν το λες σε λένε τρελό και συνωμοσιολόγο μέχρι που... το λένε οι ίδιοι!


Τι να πούμε κι εμείς για την 'βιβλική καταστροφή' στην Αττική; Θα τ'ακούσατε από παντού. Μια γυναίκα έχασε άδικα τη ζωή της, μια άλλη κινδύνεψε και σώθηκε χάρη στην βοήθεια κάποιων πολιτών, κτίρια κατέρρευσαν, άλλα πλημμύρισαν, οι δρόμοι έμοιαζαν με τα κανάλια της Βενετίας...

Εμείς απλά θα σας δείξουμε τι είδαμε χτες και σήμερα από τους δορυφόρους και παρόλο που -το έχουμε ξαναπεί- δεν είμαστε 'ειδικοί', βλέπουμε πως χειραγωγούνται τα καιρικά συστήματα. Κλέβουν το νερό από την Αφρική και το πετούν σε όποια χώρα της Ευρώπης στοχοποιούν. Η Ιταλία έχει δεχτεί ουκ ολίγες τέτοιες βόμβες τελευταία (και μάλιστα άλλη μια συγχρώνως με εμάς), η Βρετανία αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα και παρότι χώρα οργανωμένη, θρινεί και νεκρούς.

"Είναι κουλ, έχει πλάκα"! λέει το weather channel, να μπορείς να τα βάλεις με τη φύση, γιατί προσπαθούν να μας πείσουν ότι η φύση έχει τρελαθεί και μας επιτίθεται, άρα είναι κουλ να μπορούμε να κάνουμε αντεπίθεση! και με μικροκύματα! Όλε! Όχι σαν αυτά που μαγειρεύετε.. άαααλλα!

Κι όταν εμείς λέμε ότι ψεκάζουν για να είναι η ατμόσφαιρα ιονισμένη ώστε να περνούν με τα ροκύματα  να χειραγωγούν τον καιρό -και όχι μόνο- μερικών η απάντηση είναι.... μπαααα! Που τα είδες αυτά; Θεωρίες συνωμοσίας!

Σφοδρές καταιγίδες ΚΑΙ στην Ανατολική Σικελία -χάος και πλημμύρες

Picture


Σκηνές ανάλογες με αυτές που είδαμε στην Αθήνα έζησε και η πόλη Κατάνια στη Σικελία. Η καταιγίδα έπνιξε την πόλη με το νερό σε πολλές περιοχές να φτάνει τα δύο μέτρα. Το απόγευμα της Πέμπτης το νερό σε λιγότερο από μία ώρα πλημμύρισε την πόλη. Ένα ρεύμα του νερού ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες της πρωτεύουσας Αίτνα προκαλώντας χάος και πλημμύρες.
πηγή: ΕΡΤ
Βατραχάνθρωποι για τη σωτηρία ανθρώπων στην Κατάνη
Σφοδρές καταιγίδες σημειώθηκαν στην Ανατολική Σικελία, που έπληξαν ιδιαίτερα την Κατάνια. Μιας ώρας βροχόπτωση ήταν αρκετή ώστε σε ορισμένα σημεία της πόλης, το νερό να φτάσει τα δυο μέτρα. Για την σωτηρία ανθρώπων, χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες και βατραχάνθρωποι.

Αυτοκίνητα παρασύρθηκαν και στις στέγες των σπιτιών οι άνθρωποι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τη μανία του νερού. Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας με έναν πιο σοβαρό τρόπο ανέφερε κάποια κατάγματα. Ο δήμαρχος Stancanelli διέταξε το κλείσιμο των σχολείων. Πολλά καταστήματα πλημμύρισαν και, επίσης, πολλά προβλήματα έχουν εμφανιστεί στην Σάντα Μαρία Gorettivicino το αεροδρόμιο.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την κακοκαιρία

πηγη"SECRET REAL TRUTH 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου