ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Το Εθνικό Μουσείο Ατομικών Δοκιμών θα αποκαλύψει μυστικά για τα UFO



Γράφει ο ανεξήγητος.Ήρθε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση ​​που μας κόβει πραγματικά την αναπνοή.Το Εθνικό Μουσείο Ατομικών Δοκιμών στο Λας Βέγκας έχει δηλώσει ανοικτά ότι διαθέτει μυστικά για τα UFO και θα τα ανακοινώσει στο κοινό στις 22 Σεπτεμβρίου.Ο Allan Palmer, ο πολυπαρασημοφορημένος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας, δήλωσε στην Post Huffington: «Θέλαμε να επικεντρωθούμε σε ανθρώπους που υπηρετούν στον στρατό που είχαν προσωπικές ιστορίες και πραγματικές εμπειρίες με ΑΤΙΑ.Οι μαρτυρίες τους μπορεί να έχουν λίγο μεγαλύτερη αξιοπιστία από την άποψη πολιτών.


Στην εκδήλωση θα παραστεί και ο συνταγματάρχης John Alexander, ο πρώην διοικητής της RAF Charles Halt, ένας αυτόπτης μάρτυρας ζωτικής σημασίας για το απίστευο UFO στο δάσος Rendlesham τον Δεκέμβριο του 1980, στην οποία υποστήριξε ότι τα ΑΤΙΑ είχαν εξωγήινη προέλευση.Επίσης ο συνταγματάρχης William Coleman της Πολεμικής Αεροπορίας, πρώην πιλότος βομβαρδιστικού USAF που παρήγαγε το ντοκιμαντέρ του NBC "Project UFO",o συνταγματάρχης R.Friend, διευθυντής το γνωστό Project Blue Book και ο περίφημος Nick Pope.


Τί θα είναι διαφορετικό σ'αυτή τη συγκέντρωση σε σύγκριση με άλλα συνέδρια;Θα ελεγχθεί πολύ υλικό από πηγές υψηλής αξιοπιστίας και οι στρατιωτικοί που γνωρίζουν την πραγματικότητα των φαινομένων UFO θα ασκήσουν πιέσεις για να μελετηθούν σοβαρά αυτά τα φαινόμενα.(www.anexigita.com) Κατά τη διάσκεψη, ο Νικ Πόουπ θα αναδείξει τις ομοιότητες στις τακτικές μεταξύ της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών και πώς και οι δύο έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν τη μελέτη των αγνώστων ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων. "Αν βγάλουμε απ'έξω τις θεάσεις μετεωρολογικών μπαλονιών , έχουμε κάτι που αξίζει να μελετηθεί», είπε ο Πάπας.

Το παιχνίδι που έκαναν μέχρι τώρα οι επίσημες κυβερνήσεις ήταν  να γελοιοποιούν τα φαινόμενα, προκειμένου να τα μειώνουν, έτσι ώστε να χάσουν την αξιοπιστία τους. Αλλά όταν ένας πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ισχυρίζεται είδε κάτι, δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο Νικ Πόουπ υποσχέθηκε ότι θα παρουσιάσει τα μυστικά του Ηνωμένου Βασιλείου για UFO που ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί. Το μουσείο είχε προβάλει προηγουμένως μια άλλη παράσταση, όπου είχαν εκτεθεί αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα  από συντριβή UFO στη Ρωσία.


ΠΗΓΗ"ανεξηγητα παραξενα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου