ΤΟ ΠΙΘΑΡΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ












Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Το Σύμπαν είναι ένα απλό Ολόγραμμα

prometheus-viral-image  (2)

                            «Μη γίνεις μέλος του επιστημονικού συλλόγου,

                              οι πιο σοφοί όταν μαζεύονται σε συλλόγους 
                              γίνονται χυδαίοι μικροαστοί» 

                                                  Πυθαγόρας


Σύμφωνα με τη θεωρία που πρωτοεμφανίστηκε το 1997 από τον Αργεντινό θεωρητικό φυσικό Χουάν Μαλκαντένα, όλα όσα βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε, είναι μια απλή προβολή και στα αλήθεια δεν έχει φυσική υπόσταση.
Όταν είχε πρωτοεκφραστεί η θεωρία του φυσικού, δεν είχε ιδιαίτερη απήχηση. Το μεγαλύτερο μέρος της επιστημονικής κοινότητας θεώρησε υπερβολικά «τραβηγμένο» το σενάριο του Αργεντινού, το οποίο έμεινε πίσω στις μελέτες επειδή, πολύ απλά δεν χωράει εύκολα στο μυαλό ακόμα και των ειδικών, άλλωστεβλέπουμε μόνο ότι κατανοούμε. Ωστόσο, πρόσφατα μαθηματικά μοντέλα αποδεικνύουν πως η «παραμυθένια» θεωρία του Μαλκαντένα, που ποτέ ως τώρα δεν έχει εξεταστεί, μπορεί και να είναι αληθινή.

Σύμφωνα με τη θεωρία, η βαρύτητα στο σύμπαν προέρχεται από λεπτές, δονούμενες χορδές.
Αυτές οι χορδές είναι ολογράμματα των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα σε ένα απλούστερο σύμπαν.
Το μοντέλο αυτό προβλέπει ένα δεκαδιάστατο σύμπαν, με εννιά διαστάσεις για το χώρο και μία για το χρόνο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Nature, Ιάπωνες ερευνητές προσπάθησαν να ερευνήσουν παραπάνω αυτή τη θεωρία, δημιουργώντας μαθηματικές αποδείξεις. Το συμπέρασμα των μαθηματικών ήταν πως η ολογραφική αρχή του Μαλκαντένα  είναι σωστή, αφού είναι μαθηματικά ορθή.
Η βασική αρχή της ολογραφικής αρχής του Μαλκαντένα είναι πως το σύμπαν που ζούμε αποτελεί μια τρισδιάστατη προβολή ενός άλλου, πιο απλού και δισδιάστατου σύμπαντος. Δηλαδή  υπάρχει ένα σύμπαν-επιφάνεια, το οποίο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου αντικειμένου.
Ο υπεύθυνος της έρευνας γύρω από τη θεωρία του Μαλκαντένα, ήταν ο Ιάπωνας καθηγητής Yoshifumi Hyakutake του πανεπιστημίου Ιμπαράκι και πρόσφατα παρουσίασε τα εντυπωσιακά δεδομένα της έρευνας της ομάδας του. Οι Ιάπωνες επιστήμονες υπολόγισαν την εσωτερική ενέργεια μιας μαύρης τρύπας, την εντροπία και άλλα χαρακτηριστικά της σύμφωνα με τη θεωρία των χορδών.
Όπως αποδείχτηκε, τα αποτελέσματα ήταν ακριβώς αυτά που σκεφτόταν ο Αργεντίνος φυσικός όταν σκεφτόταν τη θεωρία του. Ταίριαζαν απόλυτα στις προβλέψεις των επιστημόνων και άφησαν ανοιχτή τη περίπτωση το μοντέλο του ολογράμματος να είναι αληθινό. Δηλ. όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας όλα όσα θεωρούμε «φυσικό σύμπαν» είναι ένα Ολόγραμμα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως σύμφωνα με τη θεωρία του Μαλκαντένα, μπορεί να εξηγηθεί το τεράστιο κενό που έχουν μεταξύ τους η κβαντική φυσική και η θεωρία της βαρύτητας, που ως και σήμερα προσπαθεί να δικαιολογηθεί από τους επιστήμονες, αφού έχουν αφήσει απ έξω σημαντικά στοιχεία. Σκόπιμα φυσικά, έχουν παραποιήσει τις εξισώσεις … υπακούοντας στις Μ. Εταιρίες που ανήκουν. Γιατί αν δεν «εξαφάνιζαν» τον Τέσλα και τις 200 εξισώσεις του  James Clerk Maxwel.
O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού. Έγραψε 200 εξισώσεις όπου περιείχαν την λύση για το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και επιπλέον την δυνατότητα αντλήσεως άπειρης ενέργειας από το “Ενεργό Κενό”.
Δηλαδή την τεχνολογία που χρησιμοποιούν όλες οι εξωγήινες φυλές, με παραλλαγές. Εκτός από την ανθρώπινη, υπόδουλη φυλή.
Έπρεπε λοιπόν το κρυφό κατεστημένο να τα εξαφανίσει όλα. Χρησιμοποίησαν τον Oliver Heaviside ο οποίος δεν ανήκε στην Ακαδημαϊκή κοινότητα. Όμως η σνομπ Ακαδημαϊκή κοινότητα τον αποδέχεται. Αυτός ο “κύριος” έθαψε τον Maxwell, κράτησε μόνο 4 εξισώσεις, τις αλλοίωσε και έθαψε τις υπόλοιπες, κατά εντολή των επικυρίαρχων.
Έτσι, αντί σε πενήντα χρόνια να είμαστε στο κέντρο του Γαλαξία τουλάχιστον, ακόμη σερνόμαστε στα μαύρα φίδια της ασφάλτου με εμβολοφόρους κινητήρες και απολιθωμένα καύσιμα. Κατόπιν θάψανε, αφού δολοφόνησαν τον Tesla και μας φορέσανε τον κρετίνο Αϊνστάιν και τις ανοησίες !
Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες συσκευές που παράγουν ενέργεια από το ενεργό κοινό με συντελεστή αποδόσεως από 3 μέχρι 18.000 !!! Σε όλες τις συσκευές που έχουμε ο συντελεστής αποδόσεως είναι μικρότερος του ένα.
Οπότε, σύμφωνα με τα «νέα δεδομένα» ερχόμαστε πιο κοντά στο «απίθανο» σενάριο, να ζούμε μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα, κάτι που δεν ξαφνιάζει καθόλου όποιους μελετούν (Φιλοσοφία, Κβαντική, Χάος, Μεταφυσική κλπ)αλλά ξαφνιάζει μόνο τους αδαείς και φυσικά τον μαζάνθρωπο.
O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) H συνεισφορά του Μάξγουελ είναι σημαντική σε όλα τα πεδία της Φυσικής, τόσο στην οπτική, στη θεωρία της ελαστικότητας, στη θερμοδυναμική, στην κινητική θεωρία των αερίων, όσο και στην αστρονομία. Στην κινητική θεωρία των αερίων σημαντικότατη είναι μια καμπύλη κατανομής ταχυτήτων που πρότεινε με ένα Γερμανό συνάδελφο του (Καμπύλη Maxwell-Boltzmann). Ωστόσο, το έργο του στον ηλεκτρομαγνητισμό ήταν αυτό που άνοιξε μια νέα εποχή στην επιστήμη, αφού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της φιλοσοφίας του Νεύτωνα και της δήθεν «θεωρίας του Αϊνστάιν».
Οι φυσικοί ακόμη λένε πως προσπαθούν να ενοποιήσουν τις δυνάμεις της φύσης σε μία Θεωρία του Παντός, μία ανησυχία που ξεκίνησε από τον Μάξγουελ, ο οποίος συνόψισε όλα τα γνωστά ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα σε τέσσερις μόνο μαθηματικές εξισώσεις. Απλά κι όμορφα, σύμφωνα και με την Άρχή του Όκαμ.
Απ’ αυτές προέκυπτε ότι η ταλάντωση ενός ηλεκτρικού φορτίου έχει ως αποτέλεσμα την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και ότι τα κύματα αυτά διαδίδονται στο χώρο με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό τον οδήγησε να συμπεράνει -σωστά όπως αποδείχθηκε αργότερα- ότι το φως δεν είναι παρά μια από τις πολλές μορφές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Μάλιστα προς «τιμή» του Μάξγουελ η ηλεκτρομαγνητική μονάδα μαγνητικής ροής ονομάστηκε «μονάδα Maxwell» (1Μα).
Οι εξισώσεις του Maxwell: Ο Σερ Χόρας Λαμπ, ένας διακεκριμένος μαθηματικός φυσικός είπε για τον Μάξγουέλ ότι «το φυσικό του ένστικτο τον έσωσε πραγματικά από σημαντικά σφάλματα». Αυτό το φυσικό του ένστικτο φαίνεται από τα λόγια του ίδιου του Μάξγουελ σχετικά με τη κινητική θεωρία,
«… εδώ βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα και πρέπει να είναι περίπλοκο. Έσπασα το κεφάλι μου μ’ αυτό για πολύ καιρό, αλλά δεν κατέληξα πουθενά. Η κινητική θεωρία είναι όμορφη και αληθινή, ωστόσο, περιέχει περίπλοκα πράγματα. Γιατί δεν δίνει τις σωστές ειδικές θερμότητες; Προκύπτουν τόσο απλά από υποθέσεις, που φαίνονται αναμφισβήτητες και επιπλέον, δίνουν σωστά αποτελέσματα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Έχω την αίσθηση ότι μέχρι να λυθεί αυτό το μυστήριο, δεν είναι δυνατό να κατανοηθεί η αληθινή φύση της μοριακής δυναμικής».
Ο Μάξγουελ είναι  ουσιαστικά ο Πατέρας της Σχετικής Θεωρίας και όχι ο ηλίθιος κι εγκάθετος Αϊνστάιν. Μέσα από τις περίφημες εξισώσεις του φαίνεται η αναγκαιότητα να ενοποιήσει τη φύση, να βρει την αιτία που κρύβεται πίσω από τα πράγματα.
 Περισσότερα για τον μεγάλο επιστήμονα James Clerk Maxwell που επίσης ‘εξαφάνισαν’ σε επόμενο άρθρο.

ΠΗΓΗ" TERRA PAPERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου